Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

15 Haziran da gosterimde

FanFour2_newposter.JPG


Silversurferusatodaykb5.jpg


Fantastic4silversurfercast.jpg


Resimler: Wikipedia
 
SPAWN-THeUndead demiş ki:
Bu 5,eleman buz adammı ki degildir.İLK filmedi demir maskeli kötü onamı.Herhadle o geri döndü.


:?: :?: :?:

dr.doom'dan bahsediyorsun? hayır o yok bu filmde... silver surfer; galctusun adamıdır. bu arada galactus sanırım filmin sonunda görünecekmiş... kafasımı ne.

eğer görünecekse 3. filmin düşmaı bellidir.
 
selamlar...

fantastic 4'u pek sevmem ama bu silver surfer gerçekten harika bir karakter! f4'da ne işi var onuda bilmiyorum açıkçası ama filmi bekler vaziyetteyim bende! bide bu gümüş abinin yaratıcısı galactus'u görebilecekmiyiz acaba merak içinde bekliyoruz...
Thanos02.jpg
 
marvel aleminin en sevdiğim kötülerinden biri! gezegen yiyerek beslenen biri. sanırım 2. filmin sonunda 3-4 saniye gözükecekmiş(miş).
 
Resimlerden Galactus'un devasa boyutu anlaşılmıyor. Ama evet gezegenleri yokedip ortaya çıkan enerji ile besleniyor.

Silver surfer'da kendi gezegeninde normal bir vatandaşken gezegenini kurtarmak için galactus'un habercisi olmayı kabul edip (başka gezegenler bulması için) güçlerini kazandı.
F4 te gözükmesinin sebebi doğal çünkü ilk olarak f4 da ortaya çıkmış.

İlerki dönemlerde galactus'un dünya ya saldırılarından birinde f4 ile işbirliği yapıp galactus'a karşı koyunca galactus onu dünyaya hapsediyor(başka gezegene gidemiyor yani).

Sanırım o dönemde Johnny Storm'un kız arkadaşı frankie galactus'un habercisi olmayı kabul ediyor. Ona da Human Torch'un güçlerine benzer güçler veriyor (hatta belki daha fazlası çünü uzay boşluğunda seyahat edebiliyor.) Tabii bu başka bir saldırısında olan bir olay olabilir çok oldu çünkü en okuyalı. Kimbilir amerikada ne zaman yayınlandı.
 
fragmanı izleyenler bilir. silver surfer, human torch'u uzay'a çıkarıp bırakıyor.(tabi normal haline dönüyor jonny) bu olay çizgi roman'ın 75. sayısında oluyor sanırım. ve human torch ölüyordu yada hafızasını kaybediyordu, hatırladığım kadarıyla... eğer çizgi roman'a bağlı kaldılarsa jonny belki 3.filmde olmaz... yada hafızası kaybolur.
 
İzledim filmi..Zaten izlemeseydim gözüm açık giderdim bir Marvel Fan olaraktan...

Açıkcası herkesin dediği gibi benimde diyeceğim ;

Koskoca bir Silver Surfer etiketli filmde nasıl olurda Galactus'un 2-3 sn lik silüetini gösterirler ?!

Oraya çıkaracaklardı Galactus'u offffff.... :D
Düşünmesi bile güzel..
Galactus olmadığı için film direk - lere iner zaten :evil:

Chris evans'ada hayranım belirtmeden geçemem :D

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst