Radyo Odtü Sahne Arkası programı

S

sahnearkasi

SAHNE ARKASI’NA DAVETLİSİNİZ!

Radyo ODTÜ, sesini duyurmak isteyen amatör müzisyenleri “Sahne Arkası”na davet ediyor.

Kendi bestesini yapan, kendine ait şarkılar üreten herkes, yaptıkları müziğin türü ne olursa olsun Sahne Arkası’na katılabilir. Rock’tan New Age’e, Metal’den hip-hop’a her katılımcının aynı seviyede değerlendirileceği program, Mayıs sonunda yayına başlayacak.

www.radyoodtu.com.tr’den başvurularını yapan katılımcılar, önce kendilerine bir Sahne Arkası sayfası ediniyor. Bu sayfada, grupla ilgili temel bilgilere ve seçtikleri bir şarkıya yer veriliyor. Başvuru yapan herkes, aynı zamanda yayına katılma şansı da yakalıyor. Sayfayı ziyaret edenler, dinledikleri katılımcıları verdikleri puanlarla değerlendirebiliyor. Ancak, Sahne Arkası, bir yarışma değil. Başvuran herkes, yeterli ses kalitesinde kayıtları olduğu sürece, Sahne Arkası’nda yer alabilir.

Perşembe akşamları yayınlanacak programda, albümünü çıkarmış ve popülerlik merdivenlerini tırmanmaya başlamış diğer Türk grup ve müzisyenlere, ayrıca unutmaya başladığımız eski klasiklere de bir köşe ayrılacak.

Radyo ODTÜ, 1995'ten bu yana, Ankara'da kültür, sanat, bilim, eğlence programları ve kaliteli müzik için tercih edilen en önemli adres. Hot AC formatını takip eden müzik yayını, konusunda uzman isimlerin yapımcılığını üstlendiği müzik ve bilgi programları, Ankara’da her yıl heyecanla beklenen gelenekselleşmiş açık hava konserleri, özel film gösterimleri, farklı alanlardaki organizasyonları, basın sponsorlukları ve sosyal kampanyalara verdiği desteklerle Radyo ODTÜ, Türkiye’nin En İyi Yabancı Müzik Yayını yapan radyosu olmaya devam ediyor.

Katılım ve daha fazla bilgi için:
Internet: www.radyoodtu.com.tr
e-posta: [email protected]
Telefon: (312) 210-3030
 
Geri
Üst