Tenacious D:The Pick Of Destiny

tenaciousdinthepickofdevv3.jpg


Yönetmen : Liam Lynch
Senaryo : Liam Lynch, Jack Black, Kyle Gass
Oyuncular : Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Ronnie James Dio,Dave Grohl, Ben Stiller, Tim Robbins

Hikayesi tenacious d'nin dünyanın en büyük rock grubu olma yolunda yaşadıkları olacak merakla beklenen, liam lynch'in yönettiği, jack black'in, kyle grass'in oynadığı film. Oldukca komik, oldukca eglenceli harika bir film daha Jack Black dokturuyor yine, izlenmeli...

http://us.imdb.com/title/tt0365830/
www.tenaciousdmovie.com/
 
Geçenlerde izledim gerçekten çok iyi. Çok iyi şarkılar var.
Dio az gozukuyor aslında. Meat Loafta var.
Onun dışında Ben Stiller ve Tim Robbins'inde kısa rolleri var. Dave Grohl sürpriz olmuş :)
 
İnanılmaz eğlenceli bir film, inanılmaz. Ben dahil herkesin gözlerini Jack Black'e hayret içinde çevirdiği filmdir sanırım. Dizileri mi ne varmış onu derleyerek yapmışlar sanırım bu filmi; ve ismine baktığımızda devamı gelebilirmiş gibi geliyor. Şarkıları çok eğlenceli; Beelzeboss, Kickapoo, Master Exploder, Government Totally Sucks, Fuck Her Gently (İnanılmaz bir ballad.. :D), History ve Classico MP3 çalarımın değişmez materyalleri oldular.

-Dude.. We've been through so much shit..

-Deactivated lazers with my dick!

- Now its time to blow this fucker doooown!

:LOL:
 
ya bu filme müzikal denmez mi aynı zamanda? repliklerin hepsi bestelenmiş..gerçekten çok eğlenceli bir film olmuş.Jack Black'ın imdb'deki hayat hikayesine bi ara bakmıştım..Adamın hakkaten adı Tenacious D olan böyle bir grubun üyesi..School of Rock'ı izlemedim ama High Fidelity'de rock müziğe "gönül vermiş" birini oynuyodu..
 
jake black son dönemde hep aynı tarz oyunculuklar sergiliyor. sadece "high fidelity"deki oyunculuğunu sevmiştim. bu filmi pek beğenmedim. içinde rock müziğin olduğu her film iyi olmuyor.
 
''İf you win, you can take back Cage to hell, as your little bitch!'' deyip Kyle'ın meme ucuna fiske atıyordu. Şeytanla pazarlığa giriyorlardı... Sevmiştim bu sahneyi...
 
yukarda yazmayı unutmuşum ben de
şeytanla atıştıkları sahne de süper. ordaki parçanın adı da beezleboss. the metal ve beezleboss en bomba 2 şarkısı

fuck fuck
fuuuuuuuuuck the demon code prevents me
 
ben de çok gülemedim bu filme müzikal replikler hoştu özellikle şeytanla atıştıkları sahnedeki şeytanın "fuck" tepkisiyle giren elektrolar :D

onun dışında garson kız ve tim robbins'in polislerden kaçışı yardı beni "catch me if you can" :D

onun dışında çok eğlendiğim bir film olmadı ne bileyim biraz daha school of rock vari gaz verici bir şeyler beklemiştim sanırım.
 
posterdeki dionun canlanması karşısında jb nin şaşırmış suratı,jbnin müzeye girmeye çalışırken söylediği şarkı,arabada uyurken gördüğü rüya,şeytanla karşılaşmaları...her şeyiyle harika bir müzikal :mrgreen:
 
Geri
Üst