Iron Man

Aksiyon fazla yoktu bana göre.Bazı yerlerde replikler alakasızdı ama bunun nedeni büyük ihtimal türkçe dublajlı izlememdi.Ne alakaysa 2 salonda türkçe dublajlı çıktı iyimi.Bilseydim başka sinema salonuna giderdim.Neyse filim bana pek birde içten gelmedi.Her ne kadar fantastik olsada gerçek olması düşünülemez olsada her filim için geçerli olan birazda olsa bir pay vardır.Ben onu hissedemedim öyle diyim.
İyi bir filimdi.Ne aşırı ne az.Yazılardan sonrasını bekleyemedik yazılardan sonra kısa bir görüntü var.Bekleyin onu.
 
Youtube düşmüş o görüntü. Ben izledim. :D ve o Karakter hiç olmamış diyorum. ayrıca O karakter zenci değildi.

İp ucu: gizli sahnede ki karakter bir asker, Hatta bir Arcade oyununda da var. ağzından puro eksik olmaz.
 
selamlar..

süper güçleri olmayan yegane marvel karakterlerinde iron manide sonunda beyaz perpede görebildik uzun süreli beklemeden sonra ve de kesinlikle değdi diyebilirim!geçiş filmi için olabildiğince doyurucu olmakla birlikte kostümün harika olduğunu söyleyebilrim. orjinal hikaye daha farklı ama bu film senaryosuda marvelın bizzat kendi elemanaları tarafından yazıldı. robert downey jr. tony stark rolü için tam anlamıyla biçilmiş kaftan olmuş sanırım bundan soraki farklı marvel hikayelerinde de karşımıza çıkacak iron man-tony stark rollerinin hepsinde onu görücez. yeni çekim hulkda ne kadar yer alıcak bilmiyorum ama orda da adı geçmekte.. asıl merak ettiğim war machine'di aslında ama sanırım 2. filme kadar beklemek zorunda kalıcaz onu görebilmek için..her ne kadar orjinal hikayede bütün hatunlar tony abimizin de olsa sanırım zamanla pepperla sevgili moduna girecekeler aslında starkın yardımcısı afet i devran modda değildir ama marvel gwyneth paltrow u uygun görünce bu rol için kaçınılmaz olmuş bu aşk muhabbeti.. gelecek filmlerde sarı kırmızlı o kostümü sanırım daha çok görücez umarım çabuk hallederler.. dip not: 2007 yapımı iron man animasyon filmi hernekadar aptalca da olsa orjinal hikayeye daha yakın..
 
Çizgi romanlardan uyarlanan filmlerde acayip sıkılıyorum.V for Vendetta,Sin City hariç adamakıllı bi filme uyarlamaya rastlamadım.Aslında suç filmlerinde değil artarda çizgi roman uyarlamaları izliyoruz; bu da biraz sıkıyor açıkcası,özellikle serilerin ilk filmleri.Yüzde doksanının kurgusu aynı.Özellikle Marvel çizgi romanları...Marvel'ın bu sıkıcı,özgünlükten yoksun süper kahramanlarından bıktım.Heralde çizgi roman uyarlamalarından değil,ben süper kahramanlardan nefret ediyorum.

Neyse filme gelecek olursak özel efektler ve müzikler (hatta atölyede Suicidal Tendencies - Institutionalized çalıyordu) dışında bildiğin süper kahraman filmi işte.Nasıl süper kahraman oldu? O nasıl bir süper kahramandır,onu farklı kılan nedir? Ben farklıyım,bunu insanların iyiliği için kullanmalıyım? Dost musun,düşman mısın? Onu bir anca önce durdurmalıyım...Süper kahraman oldum en sonunda.....
 
Geri
Üst