Denizli Buluşmaları

Başlık, sayfalarca mesajla temizlenmesi mümkün olmadığından dolayı sıfırlanmıştır. Lütfen yeni başlığa yazmadan önce aşağıdaki maddeleri gözden geçirelim:

1- Buluşmalar bölümünün forumun içinde bir bölüm olduğunu unutmayınız. Genel forum kurallarında geçerli olan kurallar neyse, bu bölüm için de geçerlidir. Yazım kurallarına lütfen dikkat ediniz. Kasıtlı olarak yanlış yazılmış ve Türkçe ihlali yapılmış mesajlar silinecektir.

2- Buluşmalar bölümünün havası gereği karşılıklı yazmamak pek mümkün olmasa da mesajlarda daha dikkatli olunuz ve mümkün olduğu kadar irc ortamına çevirmemeye çalışınız. Genel itibariyle burası sohbet için değil buluşmalardan haberdar etmek ve haberdar olmak için vardır. Kendi aranızdaki sohbetleri buraya taşımamaya özen gösteriniz.

Denizli buluşmaları için bu başlıktan sıfırdan başlıyoruz.
 
arkadaşlar beni hatırlayan olacak mı bakalım,uzun zamandır ayrı kalmıştım 2 haftada 1 denizliye geliyorum artık tekrar buluşacak olan varmı???
 
BilimTekYoldur demiş ki:
Olm İzmir'de buluşma yapamıyoz Denizli'de mi olacaktı :?: Peh.. Bu site ölmüş bitmiş...seth, yeni nick hayırlı olsun buarada :D

Teşekkür ederim bilimtekyoldur.
Eh geçen sefer alacaktım bu nicki ama :) kısmet bu sefereymiş.
İzmir şuncacık yer ama gelemiyoz işte.
denizlide eleman kalmadı :)
 
Denizli'yi çok özledim :cry: . Babamın görevi nedeniyle bulunduğum en iyi şehir tartışmasız Denizli'dir. Altı yılım burada geçti. En güzel anılarım, arkadaşlıklarım, aşklarım... Nasıl unutabilirim ki :)
 
Len adımı anmayın hortlarım bak ... Seth zıbıdısı sana sıçrayacağım fena halde.

Buluşma başlığına baktım ... Fena Değilmiş. Hakkari buluşması başlığı açacağım ... Benden bAşka kimse buluşmaz herhalde.

Evet Seth Hakkarideyim ne var... Sana buradan keleş getireceğim ama ilk seni vuracağım... ü


Buluşma falan yok Dağılın hüleynn!!
 
Geri
Üst