Esrar(NuMetal,Alternatif Rock)-Kayseri

1504_1172405324.jpg


Esrar grubu, 2004 yılında Erciyes üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler tarafından Corner Cafede kurulmuştur. Yaptığımız müzik türü Nu-Metal ve Yeni Nesil Alternatif Rock’tır. Daha önce birçok festival, şenlikler ve organizasyonlarda hem grup olarak hem grup elemanları bireysel sahne almıştır. Grubun ismi “Gizem” anlamına gelen “Esrar” kelimesidir.
Yaptığımız müzik ve besteler tüm grup elemanlarının ortaya kendinden bir şeyler koyması ile ortaya çıkmaktadır. Amacımız bu müziğin en iyilerinden olduğumuzu göstermektir. Grup olarak güçlü olmanın bireysel olarak iyi olmaktan geçtiğini bildiğimizden şuan bile kendimizi kullandığımız enstrümanlarda geliştirmek için çalışmaktayız. Müzik sadece bir hobi değil bir tutku bizim için ve sonuna kadar gideceğiz.


GRUP ELEMANLARI

Fatih Sıraç (Gitar)

1986 İstanbul doğumlu, liseyi Hayrullah Kefeoğlu lisesinde bitirdi. Erciyes Üniversitesi Kimya bölümünde okumaktadır (okumaz olaydı). 9 yaşından beri müzik ile uğraşmaktadır. Slipknot dinler.. arasıra HIM canı çeker... pogo yapmaya fln kalkar otobüste hafif dengesizlik vardır yani.. Onu grup arkadaşları olarak hala çözemedik ne çeşit bir yaratık olduğunu... yaşı küçük ama tekniği büyüktür... biraz havalı olsada iyi çocuktur...

Hakan Aycan (Vokal)

1981 Kayseri doğumlu, Erciyes Üniversitesi Tıp fakültesi 6.sınıf öğrencisidir. 2000 yılından beri müzik ile uğraşmaktadır.7 senedir gitar çalmasına rağmen Esrar gubunda sadece vokal olarak yer almaktadır.

Murat Erbağcı (Klavye-DJ-Back vokal)

1984 doğumlu, Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi. 15 senedir piyano ve klavye,3 senedir gitar çalmakta.1 sene Radio5'de Dj , 1 sene tonmaister deneyimi var.
1999-2000 Zorba
2000-2002 Eosa gruplarıyla farklı illerde çeşitli rock konserlerine çıktı.
2003-2004 Mhystery,
2004-2005 ZBD gruplarıyla cesitli konserlere ve organizasyonlara katıldı.
Parmakları küçük ama tekniği büyüktür.


Cagdas Duman (Solo gitar)

1981 ordu doğumludur. 97 senesinden beri gitar çalmaktadır. Olgun hali ve tavirlarıyla grubun abiliğini yapar. Mütevazı kişiliği tektir toplar. Ortamda Sevilir sayılır. Bizde onu severiz sayarız. Değerli bir kişilik.. :))


Mehmet Dinler (Davul)



Behiç (bas gitar)




[/i]
 
arkadaşlar selam..kayseriliyim ben de,ankarada yaşıyorum şu an..kendi grubumla uğraşmaktayım..temmuz ayında orda olucam.tetra ya da msj attım,sizlerle de tanışmayı ve performansınızı izlemeyi isterim.msn im [email protected] ...saygılar...ilke
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
kerim teşekkür ederim bizde dubara grubunun dinlenilmesini şiddetle tavsiye ediyoruz kuşadasının vazgeçilmezi türkiyede ileride adaından sıkça bahsettirecek bir grup olacağından kuşkum yok.
 
pek yazmakla alakalı değil grup olark bir tatile girdik şu an dinlnmek ve enerji toplamakla meşgulüz yeni kayıtları yaptıktan sonra yeni kayıtlarla hızlı bir dönüş yapmayı düşünüyoruz. ilgin için çok teşekkür ediyorum.

grup esrar
 
Geri
Üst