Samson C03U - Cubase kayıt sorunu

Arkadaslar dun condenser mikrofon aldım Samson CO3U usb girişli. Bsayar aleti gercekten de herhangi bir driver olmadan tanıyor fakat kayıda gelince bir türlü çözüm yolu bulamadım. Daha önce dinamik mikrofonumu direk ses kartıma giriyordum ve kaydımı yapıyordum. Ses kartımın USB girişi yok, bsayarın usb girişine giriyorum ama cubase'te kayır yapamıorum neden olabilir bir bilginiz var mı? elbet bir yolu vardır ve bu yatırımı boşuna yapmamışımdır?

Yardımcı olursanız sevinirim...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
valla dostum inan onu da denemistim yine problem devam ediyor yaw. yalnız bi garip nokta var. samsontech.com 'da yani gonderdigin linkteki tarifteki 4. maddede mixer ayarı wave in icin degil capture icin cıkıyor bende. problem bununla alakalı olabilir mi acaba?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
uzun ugraslarım sayesinde problemi cozdum :) yarın bigun aynı problemle karsılasacak olan olursa diye sorunu nasıl giderdigimi de anlatmak isterim:

- Cubase'te su adımları takip ediniz: Devices - Device Setup - VST Multitrack
- ASIO driver olarak ASIO DirectX Full Dublex Driver seciyoruz.
- Daha sonra hemen altındaki control panel'e giriyoruz. Direct Sound Input ve Outputlarımızı secmemiz gerekiyor. Output olarak kullandıgımız ses kartını input olaraksa usb'den giris yaptıgımız device'ı seciyoruz. Okey diyoruz ve sorun cozulmus oluyor..

Tek bi sorunum var onun icin de ayrı bi baslık acmak daha dogru olacak :)
 
Geri
Üst