Baba/grunge Ve Blues

Selamlar. Yakında yayınlanacak olan dört şarkılık bir EP'miz var. Aslında bir plak şirketinden yayınlayacaktık fakat son anda düştüğümüz anlaşmazlıklar neticesinde kendi çabamızla amatör bir video klip çekip kendi başımıza yayınladık. Beğenirseniz desteklerinize ihtiyacımız var, zira her şeye sıfırdan başladık ve zor bir yolculuk olacak. Hepinize teşekkürler...


 
Gayet basarili olmus Elinize saglik Klip de guzel Bass, gitar, davul partisyonlari yerinde olmasi gerektigi kadar tadinda olmus. Vokale azicik dikkat etmekte fayda var. Nasil tabir edecegimi bilemedim ama sesi geriye alip catallastirdiginiz yerleri cok da yapmamak lazim Plak sirketine klna yollayabilirsiniz yaklnda :D Hayirli olsun
 
Güzel şarkı. İcralar da tertemiz.
Ama bence de vokale efektin sürekli olması gereksiz olmuş. Belli yerlerde kullanılsa vurucu olur, sürekli olunca etkisini yitiriyor.
Neden "grunge" tabirini kullandınız bu arada ? Buradaki etkiler country-western swing ve jump blues şeklinde ifade edilen müzikleri andırıyor. Türkiye'de pek kullanan da yok bu etkiyi sanki.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Hepinize çok teşekkür ederiz. Hocam grunge tabirini kullanmamızın sebebi diğer şarkılarımızdaki grunge havası biraz da. Umarım yayınlayabilirsek başka parçalar tarz yelpazemiz genişleyecek diye düşünüyoruz. Genel olarak da en çok blues ve grunge hissediliyor diye düşündük :)
 
Geri
Üst