Turkrock Tatilde Buluşmaları

Hm , Hönk Nasıl yani diye düşünmeden hemen önce şöyle bir izah edelim dil döndükçe.
Elbetteki turkrockçıların aynı yerde buluşması bariz örneklerle gerçekleşmediği, satanın kendini adamdan saydığı bir ortamda hepinizi bir yere çağırma gibi bir fikrim yok.
Ancak güzelim ülkemizde 3 yerde tatil yapılır.
Akdeniz kıyısında Antalya, Ege kıyısında Muğla sahil şeridinden İzmir'e kadar olan kıyıda ve kuzeyde Edremit, ayvalık vb.

Benim önerim bu üç güzergah içerisinde tatile gidecek olan Turkrock.com üyelerinin tatillerinin bir bölümünde tanışma kaynaşma ve yaz tatili eğlencesi yaşaması.

Bu nedenle sizden ricam bu üç güzergah üzerinde tatile gidecek turkrock kullanıcılarından böyle bir organizasyona katılmak isteyenlerin buraya tahmini rotasını yazması..
Ancak bir isteğim daha var. Şöyle ki, buluşma başlıklarına gelicem gelicem diye yazıp, sattığında kendini adamdan sayanlar, lütfen biraz utanarak buraya yazmaktan vazgeçsinler. Burada da bunun polemiğini yapmasınlar.

Didim yoluna düşen olursa irtibat kursun.
 
Şu lanet final haftasını da atlattıktan sonra Davutlar-Kuşadası'nda oluyorum. Ama İzmir'de bir bar programı olasılığına karşı haftasonları İzmir'de olabilirim. :) Aslında bu civarlarda oturanlarla bir Dilek Yarımadası Milli Parkı (Veya Kalamaki, Güzelçamlı Milliparkı da deniyor) kaçamağı yapılabilir. :)

Bana bakmayın, organizasyon düzenlemeyi beceremem, fikir attım ortaya yeter. Olursa gelirim ama önemli bir işim çıkmazsa. :)
 
Turkrock calisiyor. Yoksa siz hala??? (Banka reklami gibi oldu ama naaparsin Turkrock tatilde degil demek ki baksaniza. Neyse hersey calisan ureten Turkiye icin :p )
 
Bu sıcakta oturun oturduğunuz yerde ya :) Ben bazen bakkala gidecek güç bulamıyorum kendimde. Ne festivali, ne tatili.. :D

Benim tatil anlayışım sabaha kadar oturmak akşama kadar yatmak :)

Zaten bakınız sıcak benim başıma vurmuş artık. Uyuşukluğunda bu kadarı :D Pes yani :D
 
Geri
Üst