Mixer Konusunda Yardim

Evde kendi capimda kayit yapiyorum basitce.Ancak artik biraz daha kaliteli kayit yapmak istiyorum.Bana uygun fiyatli bir mikser onerebilirmisiniz.2-3 mikrofon,2tanede line girisi olmasi yeterli su anda.Anfisi olmasi gerekmiyor pcye bagliycam.Kulaklik cikisi olmasi gerekli.Fiyati arttiricaksa efektde istemem.Behringerlerin fiyati genel olarak uygun bunlar kalitelimidir?
 
Bu seviyede mikserler belli zaten fakat behringer pek tavsiye edemem çünkü daha kaliteli diyorsan mikrofon preamp larının sessiz olmasını ve mikserin adamakıllı bir ses vermesini istemektesin buda haliyle daha kaliteli birşeyler istemekte. İlginçtir ben denemesemde Phonic mikserleri beğenmekte insanlar. Behringer ayarında gözüküyor bilemiyorum. Yamaha var ben satmaktayım bu sebepten yorum yapamıyorum kusura bakma başkası yapar. Efektli bir mikser tavsiye etmem kullanmayacağın bir şeye para vermenin manası yok. Efektler fiyat arttırır hep.

İyi günler.
 
Ya acelem vardı diye yazamadım benim ilk elimdekileri sayıyım benim 1 yamaha elektro gitarım var ve 15 wattlık anfim ben küçük de olsa odama bir sistem kurmak istiyorum ama çok pahalı olmasın bir mikser almak istiyorum ve kontrolerli midi/usb klavye kendi çapımda kayıtlar yapmak istiyorum ve miksler yapmak istiyorum yani çok ufak bir stüdyo tipi bi şey :)
 
Önce bir eli ayağı düzgün ses kartı almalısın .aynı anda 2 den fazla kanal kayit yapmayacaksanda mixere gerek yok. Sadece mixer ile mixleme olmuyor. mixere verecegin parayı güzel bir ses kartina verirsin. Güzel şeyler elde edersin. daha sonra projelerin geliştikçe mixere ihtiyaç duyarsan alırsın.
saygılar.
 
evet mikser almam saçmalık olur. Presonus un 4 kanallı hatta üzerinde gitar preampıda bulunan çok güzel firewire ses kartları var. 2 kanal mic 2 kanal da line. daha ne olsun. evde çok iyi kayıtar alabilirsin bu kartlarla. daha önce presonus inspire 1394 kullanmıştım. m-audio nun benzer üzerinlerine göre çok daha başarılıdır. Compel den alabilirsin. yada tünelde info müzikten.. fiyat oalrak 240 dolar civarı olması lazım. bi mikserden daha ucuza gelir
 
YA aslında tam bilmiyorum çünkü herhalde 4-chanel lı mixer almayı düşünüyorum çünkü bizm daha amatör de olsa bir grubumuz da var o yüzden ve kimse bu olaylarla ilgilenmiyor o yüzden ve grupta 3 gitarist var (elektro) ve ben (mic)preamplı fln almayı dusunuyorum ve dediim gibi birde usb mıdı controller keyboard konuyla alakalı diil fakat 2 si için de onerebileceiniz modeler varmı normal fiyatlı hem unutmuşum söyliim ben birde m-audio fast track usb almak istiyorum artı olarak
 
Geri
Üst