NegatiF

Okan Erenli (vokal)
Deniz Ozcomert (gitar)
Ali Aydin (bas)



negatifnk9.jpg


şu sıralar albüm kaydında olan grubun şarkılarını aşağıdaki siteden dinleme fırsatınız olacaktır tavsiye ederim ;) ;)


http://www.myspace.com/negatifist

grup hakkında bilgi kuruluşla ilgili merak ettikleriniz grup elemanları ile ilgili notlar için aşağıda ki butona tıklamanız yeterlidir efendim ;) ;)

http://img187.imageshack.us/img187/9338/negatifozgecmislp7.jpg
 
''ama ismin yosun kokar'' diye bir söze sahip bir şarkıları olna dinlenilir bi grup. ayrıca misafir perver bir grup:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
TAKSİM-SINCITY Konserleri !!


Negatif 25 Temmuz Çarsambadan itibaren her çarsamba-cumartesi Taksim -Mojo nun tam karsisindaki Sincity adli mekanda canli performanslarina basliyor.Bu grubu siteden takip eden tüm arkadaslari aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklar :) :)
 
negatifin spacede çalan şarkısının adı nedir acaba bilen warsa sölyebilirmi ayrıca biyerden indirmek mümkün olmuo ya nasıl iş bu??? :?
aydınlatırsanız sevinirim :roll:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
hemen aydınlatıyım seni :) ilk space açıldığında çalan şarkının adı "7" dir .. sonrakilerde sırasıyla "yosun" , "kendin ol" ve son olarak "düş" tür .. zaten space de ki sayfayı incelersen listede görme imkanı bulabilirsinn ;) ayrıca indirme konusuna gelince yine myspace de şarkı listesine gelirsen şarkı isimlerinin altında download ifadesini görürsün ona tıklarsan eğer şarkılar pc ne inme imkanı bulur ;) ;) ilgin için teşekkürler :) :)
 
çok teşekkür ederim cnm negatifi sonuna kadar destekliorum herşeyden önce emeğe saygı en kısa zamnda canlı performansalarınıda dinlemek istiorum süper cidden forumcana toplanıpmı gitsek napsak : :D manyak olur
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
desteğini hisseetmek çok güzel teşekkür ederizz :)
canlı izleme konusunda formda görmüşsündür haftada iki gün çıkıyolar gidip izlemek güzel olurr :) daha bnde gidemedim ya neyse :D
forumcana diyonda şu an burdakiler pek keşfedemedi sanırım iyi müziği :p
 

Benzer konular

R
Yanıt
1
Gösterim
1K
Geri
Üst