Alfeka (yeni Grup)

İstanbul'da kurulan Alfeka'nın ilk çalışması sizlerle.
Parça ayrıca tüm dijital platformlarda yayında!

Alfeka; vokalde Ayça Demir, gitarlarda Orpharion grubundan tanıdığımız Kubilay Kapsız ve Soul Sacrifice'ın efsanevi ismi Maksim Kırıkoğlu tarafından 2016 yılında kurularak
Türkçe sözlü rock / metal müzik yapmak üzere yola çıktı. Şu an EP hazırlığı bulunan grubun, mix ve nastering görevi Kubilay Kapsız tarafından yapılan ilk single parçası 'Çığlık' YouTube kanalında,grup sayfasında ve tüm dijital mecralarda yayında. Alfeka'yı instagram ve facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

ALFEKA
ALFEKA (@alfekaband) • Instagram photos and videos


2.jpg
 
Maksim çoook eski arkadaşımdır Bakırköy'den, TCDD lokalden, 20 yılı geçkin.. O zamanlar hayalini kurduğumuz şeyleri kastı, yaptı.. Dream Theater hastalığı vardı o zaman bizim tayfada.. Hscktr'de de Bakırköy'deki kadar muhabbet etmişizdir ayrıca :devil:.. @Single_FACTOR Bizim stüdyoda yaparlardı provalarını.. Yolunuz açık ola..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Alfeka;

Vokalde Ayça Demir, gitarlarda Soul Sacrifice'tan Maksim Kırıkoğlu ve eski Objektif gitaristi şimdilerde Orpharion ile yoluna devam eden Kubilay Kapsız,(Kubilay Han) ve yine Objektif ve bir çok ünlü müzisyenlerin davulcuğunu üstlenmiş olan Melih Yüzer , ve bas gitarda Alp Karlıova' dan kurulu grubun ilk EP si " Metastaz" Tüm dijital mecralarda yayında.
Geçen yıl Ağustos ayında EP den ilk single parçası olma özelliğini taşıyan"Çığlık" Spotify ve Youtube üzerinden yayınlanmıştı.


Metastaz EP




Alfeka'yı instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

ALFEKA
ALFEKA (@alfekaband) • Instagram photos and videos

Alfeka - Metastaz Artwork.jpg
 
Geri
Üst