Daemon Tools

Arkadaslar selamlar :) Bu hem genel bir baslik olsun hem de bir problemimi anlatmama ve yardim istememe vesile olsun :D Oyuncularin vazgecilmez programi daemon tools :p (Gerci epeydir uzak kaldim, belki daha iyi yontemler de vardir artik )

Simdi ben bu programin eski bir surumunu (daemon403) kurmustum bilgisayara kernel debug seklinde bir uyumsuzluk raporu verdi. Sonra sistem biraz gariplesti direk driveleri unmount hale getirip programi uninstall ettim. Bugun de sitesinden son surumunu (daemon4091) indirdim. Fakat nedense license agreement'den iler gidemiyorum. "Internal setup error; contact support" seklinde bir uyari aliyorum. Supporta da kisa bir mail attim ama burada bu problemi formatsiz nasil cozecegimi bilen bir arkadas varsa yardimci olursa cok memnun olurum. Tesekkurler :)
 
Documents And Setting'teki kullanıcı adının olduğu klasöre gir sonra Local Settings/Temp klasörüne gir.Temp klasöründe ne var ne yok boşalt.(Gizli dosyaları gösterme açık olmalı...)

Bu işlem çokça sorunun ilacıdır.Ha,olmazsa,screenshot falan at,öyle bakalım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
kingofloss__ tesekkur ederim. Baska kaynaktan indirdim calisti. (tam cevabini gordugumde inmisti) Demek ki official sitelere her zaman guvenmek dogru degilmis :D Yardimin icin sagol yine de. (Tabi sen guzel guzel Ingilizce terimleri dosuyorsun da bu berbat Turkce XP ile konu derinlesseydi naapardim bilemiyorum ya senin kafani epey sisirirdim ya da problemi kisa vadede cozemezdim :LOL: )
 
Geri
Üst