Risk (izmir)

I

info_risk

riskversion3ez4.jpg


Risk grubunun kuruluşu Manisa da Mert ve Kıvancın grup kurma kararını almasıyla gerçekleşti..Risk Ekim 2006'da kuruldu.Kuruluş tarihi yeni olmasına rağmen kişisel projelerde tecrübe sahibi olduğumuzdan çalışmalarımız başarılı geçiyor...Şuana kadar Kadroda bir takım gelgitler olsada sonunda istediğimiz randımanı aldık ve vakit kaybı olmadan daha dinamik şekilde yola koyulduk..Yeni ve artık budur dediğimiz kadromuz :)...."Gökhan KESER (vokal),Mert BAKIR (Gitar),Kıvanç SEKÜ (Gitar),Gökhan KÜLÇE (Bass gitar),Ateş BASKAN (DAVUL)" ile Kısa sürede bar programlarımızla izmirde dinleyenlerimizle birlikte olucaz..Tarz olarak alternatif,hardrock ve blues parçalarla repartuarımızı geniş bir yelpazede tutmaktayız..;)

riskvc6.gif


Demolarımıza Web adresimizden ulaşabilirsiniz...

Web adress: http://www.risk.anatolianrock.com

İletişim: msn adress: [email protected]

mail adress: [email protected]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Eski demolar web sayfamızda yayınlanmaktadır.Grubun eski elemanları ile çalınan parçalardır..Yakında yeni kadromuzla çalışmakta olduğumuz parçaları sizlerle paylaşıjazz :)Detay ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz...

Web adress: http://www.risk.anatolianrock.com


Arkadaşlar şuandaki vokal,bass ve davul tamamen yeni kadro yeni demo kaydımızda yolda eminizki demolarımızı yayınladığımız zaman begenceksiniz :)...Grup haberlerini anasayfadan takip edebilirsiniz.Hertürlü eleştirilere açığız.. Yeni kayıtlar bomba gibi geliyor herkese çok selamlar... :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
6 eylül Risk&Yüksek Sadakat Manisa/akhisar

eylül ayından itibaren Hayalbaz/alsancak & Silence/alsancak....Şimdilik programlar bu şekilde gözüküyor 1 hafta sonra hangi günler olacağı kesinlik kazancaktır...saygılar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
30 agustos perşembe opus bar...herkesi bekleriz ;)

Bass gitaristimizin yolculuğu 1 gün geciktiği için Program iptal olmuştur :cry: ..Haftaya tekrar Haberdar edicez! :twisted:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
:idea: 22 eylül Cumartesi

:idea: Risk @ Dungeon

:idea: Saat:22:00
Herkezi bekliyoruz...Görüşmek üzere :p
rsknewjn6.jpg
 
Geri
Üst