Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

Evet doğru duymuşsun, Burçak gruptan ayrıldı. Ben de üzüldüm buna. İşini ciddiye alan, kendini geliştirmek için çaba harcayan çok kaliteli bir insandır. Kendisi de arada bu foruma yazıyor, belki bir açıklama yapar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ben kendisinden duydum zaten ve cok uzuldum ben diger elemanlara soruyorum o grubu ayakta tutan oydu muhtesem bir power vokaliydi gercekten cok uzuldum bence gruba da yazik olabilir oyle power vokali az olur :(
 
Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi Bahar şenliğinde izledim ilk olarak kendisini! O konserde Ankaradaki en baba gruplar vardı! O konserde Magick elemanlarından,Bijen Rahimiden bir de Burçaktan imza almıştım! Hala saklıyorum o kartı! Çok değerlidir benim için... Knightmare adına çok üzüldüm umarım geri dönüşü olabilir... :?: Bir de bildiğim kadarıyla grubun 93'teki kurucu kadrosundan kalan 2 kişiden birisiydi Burçak, gerçekten Knightmare'in çok önemli bir parçasıydı üzüldüm... :cry:
 
Herkese selamlar

Ben KNIGHTMARE' dan Kemal...

Saolun hepiniz gruptaki bu olayla ilgilenmiş ve merak etmişsiniz bende sizin sorularınıza cevap vereyim...Bayağ bi geç oldu ama geç olsun güç olmasın ; )

1) Burçak' ın sesi gerçekten iyiydi o tarz bir vokal gerçekten çok çok az. Olay şu Burçak o kaliteli sesine ve vokaline rağmen vokal yaparken bazı sorunlar yaşıyordu. Bu sorunların en büyüğünü 4 Ekim' deki İstanbul Meets Ankara On Stage konserinde If I Could Fly coverlarken yaşadık...

2) Bunun dışında Burçak' ın grupca anlayamadığımız bir çekingenliği ve ürkekliği bulunmaktaydı. Front man olarak en çok onun gazlaması, coşması gerekirken 4 kişi coşuyor vokal sabit kalıyordu.Uzun lafın kısası sahnesi zayıftı.

İnanın bizde Burçak' ın hiç ama hiç gitmesini istemiyorduk ama vokal olayı git gide kötüleşmeye başlayınca ve diğer bahsettiğim sebeplerden ötürüde malesef grubun gelişimi ve ilerlemesi için yollarımızı ayırmaktan başka şansımız kalmadı..

Bu arada size şunu belirteyim şu anki vokalimiz Helician, 657 ve Süleymanbağcıoğlu' nun Gölge Bar' da çıktığı In Da Rock grubundan bilebileceğiniz Fatih Korkmaz. Kendisi hem yüreğinde hissederek hem de coşarak vokal yapıyor. Umarım bu yeni kadroyla yakın zamanda bir konser olur ve ne demek istediğimi kendi gözlerinizlede görürsünüz...

Bu arada unutmadan KNIGHTMARE' ın kuruluş kadrosu:
Bülent ( BülloweeN ) - gitar
Şinasi - gitar
Zafer - davul
Kenan - vokal

bas gitaristi tam hatırlamıyorum. Yani şu an grubun ilk zamanından sadece Bülent kaldı. KNIGHTMARE' ı bir arada tutan ise sadece Bülent değildir. Gruptaki diğer tüm elemanların özverileri, özen göstermeleri, ilgilenmeleri KNIGHTMARE' ı ayakta tutmaktadır. Ama tabiki Bülent hem yaşı hem de bu müzikteki deneyimiyle bize yol göstermektedir. Yeni bascımız Koray' da müzikal olarak en az Bülent kadar gruba katkı ve fayda sağlamaktadır.


İlginiz için tekrar teşekkürler kendinize iyi bakın görüşmek üzere... ; )
 
galiba Aykut'tu kurucu basçı
şu an çok bi önemi yok zaten , ama yine de bunca yıl sonra Knightmare'in hala var olduğunu bilmek güzel

...Başarılarınızın devamı dileklerimle...
 
ben burcak'a hem basci hem de agir konusma konusunda katiliyorum.
bascinin tek basina 10 dakika solo atmasi o gun biraz ayipti(grup elemanlarina)
TAmam cok iyi olabilir ama kendini begenmis olmamali.
Burcak'in yeni bir grupla tekrar karsimiza cikmasini sabirsizlikla bekliyrum
Bu arada hem Knightmare hem de Burcak'a basarilar
 
Yani, ben daha bir fazla üzüldüm şimdi bu olaylara.... Ben Burçak'ın bu yaptığı konuşmayı çok da doğru bulmadım açıkçası, bence ne olursa olsun grup içi bazı şeyler böyle bir yerde açıklanmaz, yani burası ortak bir konuşma alanı gibi de değil, bu yazılanlar burada kalacak... Ama tabii ki kendisine söylenenlere cevap verme hakkı her zaman vardır, gruptan ayrıldıktan sonra ona söylenenler konusunda da belki haklı olabilir...

Neyse diyorum çünkü bunlar grupların iç işlerine giriyor biraz ve bunları konuşmak bizim haddimize değil gibi geldi... Umarım yakın zamanda Knightmare'i de Burçak'ı da iyi çalışmalarla görürüz... :metalhead :metalhead :metalhead
 
Burçağın dinlediğim ve çalıştığım en iyi türk power vokalistlerinden biri olduğunu söööleyerek bu tartişmayı bitiriyorum. Burçağın gruptan ayrılma sebepleri ise özel bir konudur ve bir forumda tartışılmasına gerek yoktur. Bunların dışında Knightmare grubu, 14 mayıs 2004 saat 17:00 'de Ankara üniversitesi şenliklerinde, 20 mayıs 2004 saat 16:00'da Hacettepe üniversitesi şenliklerinde, siz saygıdeğer Heavy Fanlarını görmekten mutluluk duyacaktır.


Not: Üniversiteleri yıkmak üzere :D :D orda olmanız önemle rica olunur.
:twisted: :twisted: :twisted:
 
Selamlar

Knightmare Hacettepe Üni. bahar şenliklerinde ve Ankara Üni. bahar şenliklerinde sahne alacak...Yeni kadroyu merak eden, dinlemek , görmek ve izlemek isteyen herkesi bekleriz...

Hangi gün hangi saatte sahne alıcağımızı öğrenince buradan belirtirim.

Görüşmek üzere ;)
 
"Ankara Üniversitesi konseri cumartesi saat 15:30'da başlayacaktır, cemaatin ön safları sıklaştırması önemli rica olunur."

Knightmare Müftülüğü
 
Öhöm biri Helloween mi istedi duyamadım ? ;)

o zaman konserde ön saflarda olmanızı öneriyorum şöle piyanoyla giren bir HelloweeN parçası gelecek başkada ipucu vermiyelim sürpriz olsun ;)

hele ki bi cover daha varki işte orada göreceksiniz yeni vokalimiz nasılda yarıyor ortamı Heavy Metal vokaliyle cızzzzzzz :twisted:
 
Geri
Üst