9. Battle of the Bands Amatör Müzik Yarışması




Boğaziçi Üniversitesi radyosu radyo bogaziçi, 2007 sonbaharında size büyük bir fırsat sunuyor! 14. Sınırsız Müzik Günleri kapsamında bir gelenek halini alan ve bu sene 9.su gerçekleşecek olan amatör müzik grupları yarışması “Battle of the Bands”, sizin için müzik piyasasının kapılarını aralıyor.


Dereceye giren grupların ödüllendirileceği; plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan seçkin jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Battle Of The Bands”, 6 Ekim 2007 Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde müzik severlerle buluşuyor.



Tüm Türkiye’den katılıma açık olan yarışmaya katılmak isteyen ve kendine güvenen müzik grupları için gerekli şartlar ve bilgiler:

• Yarışmacı gruplar amatör olmalıdır. (Daha önceden herhangi bir nedenden dolayı ticari amaçlı albümleri yayınlanmamış olmalıdır.)

• Başvurular 1 Ağustos 2007, Çarşamba günü başlar ve 10 Eylül 2007, Pazartesi gününe kadar devam eder. Yarışmaya katılacak gruplar demolarını, müzik tarzı, grubu anlatan tanıtıcı bilgi ve resimle birlikte, bu tarihe kadar radyo boğaziçi’ne elden ya da kargo ile iletmek zorundadırlar.

Adres: Radyo Boğaziçi, Boğaziçi Üniversitesi / Superdorm, FB B007, Cengiz Topel Cad., 80630, Uçaksavar
Etiler / İSTANBUL

• Demolar CD/Audio veya mp3 formatında olmalıdır.
Grup performanslarının değerlendirilmesinde jürinin daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilmesi açısından, hazırlanan demolarda yer alan eserler, grupların kendi besteleri olmalıdır ve demo CD’sinde en az üç beste bulunmalıdır.

• Katılan her eser, grup ve/veya sanatçının kendi bestesi olmalıdır. Adaptasyon, remix çalışmaları kabul edilmeyecektir. Eserlerde jürinin farkına varamadığı bir alıntı çıkması durumunda sorumluluk kabul edilmez, tüm sorumluluk gruba aittir.

• Başvurular bittikten sonra yapılacak ön elemede, finale katılmaya hak kazanan gruplar, finalde performanslarını plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan seçkin bir jüri önünde sergileme fırsatını yakalayacaklardır.

• Finallere katılmaya hak kazanan gruplar 15 Eylül 2007, Cumartesi günü radyo boğaziçi’nin resmi internet sitesi olan www.radyobogazici.net adresinden ve basın yayın organları aracılığıyla duyurulacaktır.

• Finalist grupların final performans sırası, final günü çekilecek kura ile belirlenecektir.

• Finalistler yarışma sırasında yalnızca kendi bestelerini seslendirebileceklerdir. (Şarkı sayısından bağımsız olarak her finalist grubun 30 dakikalık sahne performans hakkı bulunmaktadır ve seslendirilecek şarkı sayısı 3 olarak sabitlenmiştir.)

• Yarışma 6 Ekim 2007, Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampusu’nda, açık havada yapılacaktır. Havanın yağmurlu olması durumunda, yarışma yine aynı tarihte, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampusu Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Daha ayrıntılı bilgi ve başvuru için: www.radyobogazici.net

Onur: 0533 6339140 - [email protected]
Handan: 0535 6481632
 
Ozaman sadece bir cok gruba hitap edersiniz amac genele hitap etmekdir.

Herkezin 3 kayıt yapacak gücü bile yok her neyse laf sokmak olmasın amacınız yarısmayı temsilen burda işseniz , yada yarısma hakkında bilgi veriyorsanız.
 
Radyo Bogazici

Battle of the Bands IX


Jüri ve Ödüller belirlendi!!!

radyo boğaziçi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği amatör müzik grupları yarışması “Battle of the Bands” bu yıl 9. kez gerçekleşiyor. Son katılım tarihi 10 Eylül, final tarihiyse 6 Ekim olan yarışmanın merakla beklenen jürisi ve ödülleri belirlendi.

Bu yıl tüm Türkiye’den katılacak birbirinden iyi ve önemli grupları değerlendirecek olan jüri üyeleri (alfabetik sırayla):


- Burak Ünaldı
- Cem Özkan
- Evren Uysal (Elec-trip Records)
- Gülşah Güray (Radyo Eksen)
- Güven Erkin Erkal (Dream TV)
- Murat Beşer (Balans Müzik Direktörü, Müzik Yazarı ve Dj)
- Nurbanu Anter (GNL Entertainment)
- Serkan Fidan
- Şafak Ongan (Dream TV)
- Volkan Başaran
- Yekta Kopan (NTV)


Yarışma sonucunda ilk 3’e girecek gruplara verilecek ödüllerse şu şekilde belirlendi:

-İstanbul Agop ve Alchemy Zilleri
İlk 3’e giren gruplara Zil Seti


-Yüxexes Dergisi
İlk 3’e giren grupların üyelerine 1’er yıllık abonelik


-Studio Patchbox 1. Gruba 20,
2. Gruba 15,
3. Gruba 10 saat kanal kayıt imkanı


... ve sürpriz daha nice ödüller...








Katılım şartları ve ayrıntılı bilgi için:

www.radyobogazici.net
[email protected]
 
HiPnO demiş ki:
Demomuz bitince göndericez... Umarım hak eden kazanır ;)

firtinademonkapakpa0.jpg

FIRTINA olarak biten 4 şarkılaık demomuzla yarışmaya katılıyoruz...bütün gruplara başarılar...
 
Çok güzel. Peki, tek başına tek tabanca tek tüfek bu müziğe gönül veren insanlar ne yapacak bilmiyorum...
Onlarda kendi dünyalarında kaybolup yok olup gitmeye mahküm edilecekler herhalde,
Hayırlısı olsun bakalım zamana bırakmak en iyisi...
 
duyduğuma göre voodoo medicine da katılıcakmış hatta kayıtlarını da yeni bitirdiler umarım güzel bi yarışma olur.
 
Geri
Üst