Dexter

dizinin kaç sezon olacağı konusunda benim bildiğim kadarıyla henüz bir açıklama yapılmadı. yeni sezonu da eylül-ekim gibi bekliyoruz. christian camargo (rudy-brian) suz bir sezon olacak bu tabii yine, ne acı! christian camargo:

cc2lq0.gif
 
Lila'nın aksanına bayılıyorum bide şöyle demezmi '' dextaaa'' tav oldum hatuna + bi kadın bu kadar ateşli sevişir ama dizi sonunda lila'yıda kaybettik... :( ...lila senin ingiliz aksanını özledik , herbölümde görmekten bıktığımız m..e uçlarını özledik..geri dön geri döööön.. :LOL:

dexters2d.jpg
 
Çok sağlam dizi. Gelecek çarşamba cnbc-e'de 1. sezondan başlıyorlar. Birbirinin aynısı polisiye dizilerden sıyrılıp, değişik bir yapım izlemek isteyenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir dizi Dexter..
 
yakın zamanda izlemeye başlıcam.Michael C. Hall ın oyunculuğunun ne kadar kaliteli olduğunu Six Feet Under daki gay rolünden biliyorum.O yüzden eminim Dexter daki performansı da mükemmeldir..
 
Çok ilginç bir diziydi dexter benim için.
Felaket sıktığı,daralttığı,baygınlık verdiği zamanlar oldu bayağı.Fakat çok heyecan verici zamanları da oldu,bu yüzden gerçekten ilginç bir deneyim yaşadım :D
İyi veya kötü diyemiyorum fakat yeni sezonu merakla bekliyorum :p
 
son zamanlardaki en büyük takıntım dexter :) 2.sezon 2.bölümdeyim.çizgiromanvari anlatımı,iyi yazılmış karakterler ve müzikler..herşey çok iyi.takipçisiyiz efenim :)
 
3. sezon sessiz sedasız başladı, 2 bölüm geçti.
dexter kalitesinden hiçbir sezonda ödün vermeyen bir dizi. bu sezon da önceki sezonları aratmıyor. her sezonda olduğu gibi, bu sezon da bir konu etrafında dönüyor ve çok süpersonik kendisi. yani hoş şeyler oluyor dizide efendim. spoiler vermeyeceğim, sonra kızıyorsunuz :D
 
İnternet üzerinde sanırım şu an en son 3. sezon 12. bölüme kadar gelinmiş. Ben şu an 2. sezon 7. bölümdeyim ama bitecek diye fazla da hızlandırmak istemiyorum günde 2 bölümden fazla izlememeye çalışıyorum. :D

4. sezon olacak mı, olacaksa ne zaman, bilinen net bir bilgi var mıdır ?
 
4. sezon olacak, hatta 5 de olacak. ne zaman olduğu konusunda bir fikrim yok yalnız :) tahminen nisan-mayıs gibi, sallıyor da olabilirim ama.
 
Dexter en az iki sezon daha olacak çünkü anlaşmalar yapılmış.Yeni sezon ise eylül-ekim gibi başlayıp yine ocağa doğru bitecek büyük ihtimalle.
 
Geri
Üst