Elrith (death Metal)

Rica Editi:
Yaptığım müziği beğenmeyebilirsiniz. Yaptığım müzikte herhangi bir spesifik noktayı beğenmeyebilirsiniz. Bunları dile getirip yorumlarda bulunabilirsiniz. Hatta fikirlerinizi paylaşmanız yorum yapmanız benim çok hoşuma gider ve onlardan ilham alırım. Fikirleriniz iyi ve ya kötü olabilir. Sonuçta eğlenmek için kendim için yaptığım bir proje bu.
Şayet Beğenmek ve ya beğenmemekten çok ;
1. Kendi PR çalışması için ve ya anlaşmalı olduğu marka ve ya başka bir şeyi tanıtmaya yönelik polemikten beslenme stratejisi güden
2. High end ve benim bütçeme göre çok çok pahalı olan ürünler üzerinden benim müziğimi aşağılayıcı
3. İlk entry den son entry e kadar çeşitli aşağılama şekilleriyle kendi müzik fikrini empoze etmeye çalışan nefret, öfke dolu ''bu doğru bunu yapacaksın'' şeklinde tavır sergileyen insanlara
4. Fakirsen müzik yapma, kalitesizse müzik yapma tarzında sözde hipokrat ve elitist tavırlar gösteren insanlara
Çok nadir de olsa ayna tutuyorum (bana karşı bu konuları içeren ve kullanılan cümlenin tıpkısının özne ve nesnesini değiştirip yüklemeni aynı bırakıp karşı tarafa aktarmak yeterli oluyor) ve inanılmaz sonuçlar ortaya çıkıyor.

Ben yıllarca emek verdiğim müziği ''kendi zevkime göre(kayıt kalitesi kompozisyon her şey dahil buna) şekillendirip burada sizlerle paylaştım, yıllarca çeşitli gruplar öğrendiğimiz bir yer Türk Rock. Yeri gelince İzmir Dungeonda Kancayı dinlemişiz, Eskişehirde Dorian görmüşüz, Kül dinlemişiz hepsi Türk Rock ailesi vesilesiyle. Burada ki paylaşımların bilgisi etkisiyle. Bunu biraz naiflikten ve bu aileye olan sevgimden Türk Rock ailesiyle paylaşmışım bu neyin nefreti ya?
edit 2: ('Music is like food - you love it, you hate it, or you're indifferent to it.' -Phil Anselmoo) (''There are no musical experts'' -Phil Anselmoo)
Elrith

 
Son düzenleme:
Kompozisyon, çalım vb konularda eleştirmek haddime değil, tek söyleyebileceğim lütfen stok EzDrummer kiti üzerine direk kayıt almak yerine biraz daha davul mixi üzerine odaklanın. Eğer özel bir çaba gösterip bu davul soundunu aldıysanız, bir daha tercihlerinizi, ayarlarınızı gözden geçirin derim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Kompozisyon, çalım vb konularda eleştirmek haddime değil, tek söyleyebileceğim lütfen stok EzDrummer kiti üzerine direk kayıt almak yerine biraz daha davul mixi üzerine odaklanın. Eğer özel bir çaba gösterip bu davul soundunu aldıysanız, bir daha tercihlerinizi, ayarlarınızı gözden geçirin derim.
stok ezdrummer kiti çok yanlış bir yorum kulaklarınızı gözden geçirin derim soundu ben böyle seviyorum saygılar sevgiler. davulun canlı oldugunu anlamamıs olmanız son derece üzücü...
 
Paşa gönlünüz bilir, zaten tespitimde de iki ihtimale yer vermiştim. Sizin anlamamış olduğumu düşündüğünüz davulun belirli bir prosese tabii tutularak bu hale getirilmesi ihtimalini de belirterek bu konudaki düşüncelerimi de belirtmiştim.

Kıyasa girmeyi, hele ki hangi bütçe ve hangi hedef ile ne ayarda bir iş yapılmak istediğini bilemediğim durumlarda başka örnekler ile değerlendirme yapmayı sevmem. Evinde kendi kendine takılan grubun işini Metallica prodüksyonu ile kıyaslayan insanları yanlış bulmuşumdur. Ama "kulaklarınızı gözden geçirin" demenin "benim işim kusursuz, sen bunu kavrayamıyorsun" alt metnini barındırdığına inandığım için ben de sizi standartları görmeye davet ediyorum. Zevk/renk mevzusu bambaşka birşeydir, kaliteli/kalitesiz bambaşka.






Buyrun size farklı zevklerde yapılmış 4 tane hayvan gibi death metal soundu. Hepsinin farklı karakterlerdeki ancak asgari kaliteye sahip yapısına odaklanın, sonra kendi işinize bakın, en basit adım olarak - bir soundu bileşenlerine ayırmayı da sevmesem de - kick soundunuza bakıp "ben canlı çalım kicki nasıl mixledim de EzD'ın patlak kick soundunu aldım sonra da kütükle adam döver gibi kick gerektiren bir tarzın ürünü diye, dinlerken sounduyla dayak yemişe çeviren grupların olduğu bir ülkenin piyasasına bunu "olmuş" diye sundum" diye sorgulayın kendinizi.

Ciddi yaklaşımınızla karşılaşma arzusunda olmadığım gibi konser bol olmasına rağmen çiğlik akan babacanlığınıza karşı sizi biraz daha youtubeda vakit geçirmeye davet ediyorum.

Buyrun bu da bonus olsun.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Haklı degilim isim de kusursuz degil bunları nereden cıkarıyorsunuz. Sizi anlıyorum bütün fikirler gorusler elestiriler bizim icin cok degerli harikasınız. 1. Müzigi önce kendimi ifade etmek icin yapıyorum elimden gelse kasede kaydecegim kayıtları. Endüstri standartları yerine old school sound daha cok hosuma gidiyor. Hatta sizin begenmediginiz kick soundunu sizin degiminizle cok da severek prosesledim... 3. Sadece toontrack ürünleri tanıtırken insanları aşığalamak hosunuza gittigini varsayaraktan öyle dedim tıpkı sizin varsayımınız gibi siz nasıl "benim işim kusursuz, sen bunu kavrayamıyorsun" bunu varsaymıssanız benim yazdıklarıma. Endüstri standardını yakalamıs gruplardan örnekler vermeniz cok hosuma gitti ayrıca sizlerden ogrenecegim daha nice seyler var. Youtube da takılmam seklinde olan 2. asagılamanıza da tepki gostermeyerek 2. kez bizi müzigin birlestirmesini birbirimize destek olmaya davet ediyorum.
 
kardeşim her türlü eleştiriye kapalısın direk agresif saçma sapan cevaplar bu ne yani ? kötü ? evet emeğine sağlık ama olmamış kötü. kayıttan çalışa mixten sese sounda ona buna şuna kötü yani a aaa
 
Geri
Üst