Bıçak Sırtı

Yeni televizyon sezonunda gördüğümde inanamayacağım kadar çok dizi ekrana gelicek tutunanlar kalıcak, bazıları denenicek, izlenmeyenler kaldırılıcak vs.
Ama bu dizi yani bıçak sırtı dikkat çekmicek gibi bir bizi değil çünkü kadrosunda Fikrek kuşkan, nejat işler, mehmet günsur, erkan can, melisa sözen ve vildan atasever var.
Tabii eminim herkesin dikkatini çeken ilk üç isim oldu bence türkiyenin en iyi genç ve ümit vaad eden oyuncularını toplamışlar.
Konusu hakkında çok bilgi yok ama Osmanlı imparatorluğunun son dönemlerini anlatıcakmış.

Fragman için ;

http://www.youtube.com/watch?v=ddl--u9vz7y
 
ben de çok merak ediyorum bu diziyi hakkaten..hatta fragmanı ilk gördüğümde dizi olduğuna inanmadım çünkü bu kadar iyi oyuncu biraraya nasıl gelmiş diye düşünmekten alamadım kendimi..heralde bunun sebebi de ekranda olan bunca kalitesiz saçma dizi olsa gerek..
 
Fragmanda oyuncuları teker teker gösterip dumura uğratan üstüne de erkan can'ı son nokta yaparak beni benden alan dizidir. Umarım konusu bukadar kaliteli oyuncuyu biraraya getirdiklerine değer birşeydir.
 
iyiye benziyor dediklerim genellikle tutmaz benim.. bu da fena değil gibi. bayağı bir para harcanmış kadroya. senaryo dandik değildir inşallah. başlasın bakalım... :)
 
600 yıllık yerleşik bir imparatorluğun son sahiplerinin kitaplara ve belgesellere konu olan Son Osmanlıların yani Osmanoğluları Ailesinin hikayesi. Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkarılan Osmanoğulları ailesinin sürgün acılarını anlatacak.

Bir imparatorluktan, ulus devlete geçiş süreci....

alıntı: http://bicaksirti-dizi.blogspot.com/


Erkan Can var ise doğru bir iştir.
 
Bu güne kadar Avrupa Yakası dışında hiç bi diziyi izlediğimi hatırlamıyorum (hoş bu sene onu da izlemedim) ama bu dizinin konusu dikkatimi çekti.

Link için çok sağol benayevsen.
Orda da dedikleri gibi umarım böyle bir konuyu bir aşk hikayesi gölgelemez!Bıktım heryere aşk meşk sokmalarından,olması gereken yer var olmaması gereken yer var!
 
biraz önce şans eseri ilk bölümüne denk geldim.bir hayli iddialı bir kadro var,özelliklede erkan can ve fikret kuşkan'ın olması izlemek için bile bir sebep bana göre ...
 
Geri
Üst