Blackstar Ht-5 Metal

Hybrid demedim, bu konuya girmeyelim dedim zaten çok konuşuldu dedim ... :) neyse dediğin doğru lamba tadı veriyor ama insanın gönlü geçiyor çünkü çok "kirli" ... o yüzden TVP ile devam ediyorum.

Ben de sizden bir önceki kullaniciya yazdim, aslinda size degildi cevabim ama arkadaslar yazinca cogul oldugundan size de söylemisim gibi oldu, yoksa size cevap olsun diye degildi :) Genele bir cevap gibi, neyse...

Katana denedim, gercekten güzel alet. Keza TVP ve Yamaha THR10 modelleri de öyle, cok güzel aletler. Yani bunlar varken HT1 almak, bilemiyorum. Ben cok pedalim var diye sirf clean kanalini kullanmak icin HT1 almistim, o da idareten.
 
Yamaha THR10 da var bende muhteşem bir alet. Oda için mükemmel ama tabi sahnede olur mu gibi saçma sapan beklentilere girmemek lazım.
Clean kanal yorumuna katılıyorum her ne kadar olur dediysem de katana veya TVP önüne pedal koymak ideali değil. En clean ayarda bile kendi karakterleri var. HT’nin clean’i ise bomboş dümdüz clean dolayısıyla pedalın kendi tadı tam olarak alınıyor.
Akla gelen her her her kombinasyonu yaptım uzun lafın kısası bugün ne noktadayım? Solda katana orta drive havaları sağda TVP sepsert drive havaları iki amfiye direkt girip takılıyorum pedallar da yatıyor.
 
THR‘ler tam masaüstü amplisi, odada iki duvar arasina sikistirinca falan harika tinliyor. Alan genisledikce tabi dediginiz gibi büyüsü kaciyor. Ama gerek masa üstü, gerek sound interface olusu, gerekse kendi tonlari muhtesem bence de. Cok tasindigim dönemlerde pedallari satip THR10x ile takilmistim, hic pedal alasim da gelmemisti.

Katana‘yi bir dükkanda denemistim ilk ciktiginda, cok karisik gelmisti. Fakat rastgele yaptigim bir iki ayarda cok ciddi lambali ampli drive‘i tonlari almistim. Tuseye tepkisi de cok iyiydi. Zaten Boss bence cok cok iyi bir marka. Roland Jazz Chorus‘la baslayan bir ampli maceralari var. Ampli isini de becerdiler.

TVP‘yi de yine denemistim, bu cikis lambalarin modellenmesi fikrini ilk bu alette görmüstüm ve enteresan sekilde hosuma gitmisti.

Ücü de yaptiklari isin hakkini veriyorlar gercekten.
 
4AB901E1-02E2-4333-990B-F1B1D7B277F2.jpeg
Özür dileyerek terbiyesiz gibi şu resmi bırakayım
 
Geri
Üst