Incredible Hulk

Incredible Hulk

theincrediblehulk1largeor6.jpg


Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular:
Edward Norton (Bruce Banner/Hulk), Liv Tyler (Betty Ross), Tim Roth (Emil Blonsky), William Hurt (Gen. Thaddeus 'Thunderbolt' Ross), Tim Blake Nelson (Samuel Sterns), Christina Cabot (Major Kathleen 'Kat' Sparr)
Vizyona Giriş Tarihi: 15 Ağustos 2008

theincrediblehulk1ex8.jpg


2003 yılında çekilen Hulk 'un başarısızlığından sonra Hulk efsanesine tekrar bir şans vermek isteyen Marvel yöneticileri bu kez çok daha iddali. Yönetmen koltuğuna Transporter serisi ve Danny The Dog filmlerinden tanıdığımız Louis Leterrier geçiyor. Hulk rolünü Edward Norton üstlenirken; Liv Tyler, Tim Roth ve William Hurt gibi ünlü isimlerle kadroyu sağlam tutmuşlar.

edwardnortonzi6.jpg


adszij2.png
 
Bende o tarz filmleri sevmiyorum ama kucuklugumu hatirlatiyor.
Ufakkene Hulkun dizisini her hafta izliyordum. Ama o pek korkunc degildi yesil olunca :LOL: :zombi
 
Şimdi bu hulk 2 mi.Animasyon degil sanırsam zaten 2 denebilir o zmn.Ben ilkinde hulku canlandıran Eric Bana beyenmiştim.Bazıları beyenmemiş ama olsun.

Şahsen Edward Norton hiç düşünmemiştim hulk olarak.Umarım bu yükün altından kalkar.
 
Kesinlikle ilk hulk(2003-yönetmen: Ang Lee) filmi çok başarılıydı.Oyunculuk ve çekim teknikleri,oyuncu seçimi(Eric Bana,Nick Nolte,Jeniffer Connelly,Sam Elliott) hikaye,müzikler(Danny Elfman) hepsi çok vurucuydu.Diyebilirim ki en iyi çizgiroman uyarlamalarından biriydi bu güne kadar yapılan.Ang Lee öyle bir çekmişti ki,ekranı çizgi romanlardaki gibi bölüyor,küçültüyor,kesiyor, tıpkı çizgiroman sayfalarındaki heyecan ekrana yansıyordu.Tabi hikayeye giriş filmi olduğundan,olayların başlangıcını biraz anlatmak lazımdı,bu yüzden de full action,vurdu kırdı,bol patlamalı geçen sahneler yoktu filmde,ve bu tarz şeyler bekleyen seyirciye durağan geldi. Eric Bana ise (bana göre) en iyi Hulk olmuştu.Hatta bu filmde Hulk'ı onun oynamadığını duyunca çok üzülmüştüm (Edward Norton'u çok severim ayrı).Ama hikayenin biraz temelini bilenler ve Hulk'ın Bruce Banner ken Eric Bana'nın o halini yansıtan en iyi oyuncu olduğunu kimse inkar edemez.Gördüğü her üzüntü mimiğiyle 'aha emrah bakışı' diye dalga geçen seyirciler olsa da(Asmodeus kusura bakma be abi:D seviyorum ne yapayım) Eric Bana en iyi Hulk'tı.Ve ilk film en derin,en teknik,en cesur çizgiroman uyarlamasıydı.
 
İlk filimin kötü tarafı hulkun degişme süreci evresi çok efect belli olmasıydı.Hani birazdaha saglam yapabilirlerdi.

Neyse bakalım bu nasıl olucak.
 
dün ''Sinema'' adlı dergide İncredible ile ilgili yazı vardı. yeni filmde İron Man'de gözükecekmiş. 15 dakika falan... eğer öyle bir şey varsa, süper olur. :D
 
Valla ilk çekilen Hulk'dan daha güzel olacağı kesin. Az kaldı zaten. Bu sene Çizgi Roman çevirileri ile çoşacağız. :D İron Man, Hulk, Batman... Oooohh! :D
 
Geri
Üst