Fender Standart Strat Hakkında.

secks demiş ki:
hatta sapasağlam alet bile olsa bir sene öncenin modeli ise fiyatta bayağı ciddi indirim yapıyorlar. ama senin farketmen lazım yoksa çoğu ucuz çakallıkta bizimkilerden aşağı değil gördüğüm kadarıyla :)

ben de sana mary kay için güzel bir teklifle gelecektim ama madem boya kalkmış, 400 dolar veririm :LOL:

Var ya "topu bulun" diye oyunlar, bu da bahsettiğim yeri bulun şeklinde olurdu.

Olay gözde zaten. Bu bahsettiğim gitarı almak için merdiven istetmiştim, zira 4 metre yukarda duvarda asılıydı, 5. sırada mı ne, en yukardaki sırada yani. Eminim zaten orada çalışan çakal satıcının teki onu oraya koydu kimse bakmasın diye. Neyse, bir baktım ash, bir baktım acaip inliyor gitar kıpraşıyor bol bol hem de paslı bir senelik tellerle, ve de bir baktım 450 papel. Neden dedim ve arayıp buldum.

Kendine ayırtmıştı orada çalışan o herif eminim.

B ;)
 
Erren demiş ki:
Ben arkadaşı dikkatli olsun karşılaşabilir diye uyarıp insanlık görevimi yaptım o kadar para sayıp sonrada çatlağı secks inde dediği gibi kaldırılacak bir şey olmadığı için ampliyle birlikte iade ettik o zaman...

Daha sonra bir tanıdık sağolsun 72 Tele Custom seçip getirdi yılbaşınada blues junior aldımmı tamamdır...

Barlo Blues Junior un üzerindeki hoparlorler nasıl hoparlor modifiyesi isteyen bir alet mi?

İyi yaptın arkadaş, öyle cin olmadan adam çarpmaya kalkan tiplere cidden ileri derecede gıcıklığım vardır.

Blues jr. üzerindeki hopelörler gayet iyidir. Ama elbette iyinin iyisi var. :LOL:

Yani kadı kızı arayan bir tipsen o zaman sana 250 dolarlık bir celestion alnico blue lazım (8 ohm) ve acaip bir şey oluyor. JJ tubeları da taktın mıydı öyle böyle değil. Ama kadı kızı olmasın, katibin kızı olsun dersen o zaman da bir adet celestion G12H30 al (vintage 30 de fena değil ama bu g12hlar çok daha iyidir netlik açısından). Yine 8 ohm. Dediğim gibi ötekinin amerika fiyatı 250 papel bununki 100 papel.

Bu arada vintage 30 reissuelara da iyi diyorlar.

Celestion iyidir yani. Ve ayrıca devre olarak blues jr. marshall vari bir amfi olduğu için celestion da o tokluğa çok iyi gidiyor. Normal cins fenderler için jensenler (ve de eski taklitleri yapan weberler) daha iyi.

B ;)
 
Fender standartlar cok iddali görünmüyorlar tip olarak ve tremolo denen simdilik benim icin son derece gereksiz ve tehlikeli aparatı barindirmiyorlar. Okuduklarim kadariyla cok tehlikeli bir uzuv kendisi ;)

Ben izmirden en az kazığı yiyerek bu gitarı nerden alabilirim ?

Kazıklanmayı da geçtim, aldığım gitarda sorun çıkmasın ona da razıyım artık.
 
ben şimdi kullandığım gitarımı farfisfon müzikten almıştım benimki fender falan değil ha T&t sisters diye bir marka :D farfisfon iyidir ama birde karşısında bor müzik var bu ikisini öneririm. ben ikisinede bakmıştım yani ikisinin sahibinide çok tanımam ama bor müzik daha gibi ama bilemem sen hepsinede bak ;) bor müzikte murat düzgen var dır yanlış hatırlamıyorsam inşallah yakın zamanda alırsın :)
 
Bu arada standart strat gayet floyd rose barindiran bi aletmis , hayallerim yıkıldı , gencligim cürüdü resmen :(
 
daverc demiş ki:
Bu arada standart strat gayet floyd rose barindiran bi aletmis , hayallerim yıkıldı , gencligim cürüdü resmen :(

Normalde klasik fender Strat ta kesinlikle floyd rose olmaz, ama strat in floyd rose lu modelleride vardir. Ama piyasadaki fender strat larin %99 floyd rose suzdur, desek dogrudur.
 
Barlo abi bide o saptaki çatlak o siyah çizgi içine aldığım yerdede devam etmekte sadece o kahverengi bölümde yok.Bu başlığı okuyan arkadaşlar tanıdıklarına filan olayı anlatırsa mutlu olurum başka kimsenin canı sıkılmasın böyle işlere.
 
Geri
Üst