Gitar Penalarken Çıt Sesi

Merhaba plastik kaygan yüzeyli penalarda veya çok ince penalarda çıt sesi daha bariz belli oluyor. Bu nedenle ben jim dunlop Gator grip 2 mm. Kullanıyorum dokusu çok güzel kadife gibi penalari denemenizi öneririm, en azından o plastik penalarda olan çıt çıt ses çok az geliyor yani dokusuyla ilgili olduğu kanısına vardım. John Petrucci signature jazz 3 denedim onlar da çok fazla çıt ses çıkarıyordu o yüzden Gator Grip e yöneldim tavsiye ederim.
 
Timsah resimli jim Dunlop Gator grip penalari deneyin onlarda çıt çıt ses diğerleri gibi fazla olmuyor gayet güzel ve kullanışlı ayrıca elden de kaymıyor.
 
Kalın olması gerekmiyor mesela 3 mm olan kaygan dandik Dadı penalari da çıt çıt ses çıkarıyor yani bence en iyisi gator grip penalari rahatsız etmiyor ama tavsiyem elektro gitar veya bass kullanıyorsanız 1 mm üstü kullanın ben yıllarca bir çok pena denedim en sonunda jim dunlop Gator grip favorim oldu tüm boyutları bende var ve hepsi de çıt çıt yapmıyorlar bence alıp denemelisiniz pişman olmazsınız signature penalar gerçekten hayal kırıklığı...
 
Geri
Üst