Yeni arayüz nasıl olmus?

Ben 2003-2006 yılları arasındaki browser’i ve üyeleri istiyorum.

Yıllar içinde bu kaçıncı değişiklik bilmiyorum ama hepsine alışılıyor.. Galiba alışkanlıklarımızdan kendi isteğimiz dışında vazgeçmek zorunda bırakılmak hoşumuza gitmediği için ilk önce tepki gösteriyoruz.. Bence iyi olmuş, eksikler zaten giderilir ve en azından birileri doğru birşeyler yapmaya çalışıyor..

Ben de sitenin son halini beğenmiyordum, çok durağanlaşmıştı, ana sayfada son mesajların olduğu, profil mesajlarının ve yeni medyaların olduğu bir önceki hali daha hoşuma gidiyordu, daha aktif geliyordu.. Ama hareketten öte sitede belki 7-8 yıldır doğru düzgün albüm kritiği yapılmıyor, sayfalarca P.O.S., Kamelot konuşulan başlıklar yok yani nicelik olarak hareket tamam da nitelik eksildi..Konser kritikleri 2-3 mesaj o da belki..

Zaten daha önce yukarıda yazılmış google, youtube insanlara yetiyor bunlar için ama işte burada müzik işini hobiden çok öteye taşımış arkadaşların sevdiği bir grup hakkında iki nüans aktarması, belki dediğine katılmayacak olsam dahi ilgimi çekiyordu, bakış açımı zenginleştiriyordu.. Haliyle burada kim olduğunun bilinmediği bir nickin cilalanması yerine facebook, instagram veya whatsapp gruplarındaki gibi direkt isminin cilalanması daha hoşuna gidiyor insanların.. Az buçuk teşhire girse de ama normal tabi beğenilme isteği insanın doğasında var..
 
Ilk mavi değişiklik değil ama sonra gelen değişiklik ile bence gayet güzel oldu. Mobil kullanicisiyim, küçük ekranda fazla seçenek görmek hoşuma gidiyor. Önceki hali koca koca simgelerle kullanım alanı azdı. Daha çok hoşuma gitti. Bu arada şahsi görüşüm arama kısmı çok yetersiz en iyi sonucları veya istediğim şeyleri üst sıralarda vermiyor. Onun yerine arayacağım şeyi google'dan turkrock xxx diye aratmak daha kolay oluyor. Iyi forumlar.

İlkinde sitede henüz bir "giydirme" yoktu çıplaktı zaten.

Arama kısmı yeni versiyonda mı yetersiz hep mi böyleydi?

Yeterince doğru sonuç vermediğini düşündüğünüz bir arama terimi örneği verebilir misiniz?
 
Son hali güzel olmuş, sonunda bir sonuç alabilmek güzel. Teşekkürler.

Shift + enter ile satır atladıktan sonra, yazdığımızı sildiğimizde satır başına gelmesi gereken imleç, bir üst satıra çıkıyor. Dolayısıyla sürekli shift+enter'a basma ihtiyacı doğuyor böyle bir durumda. Bunu bildireyim gözünüzden kaçtıysa.
 
İlanlarin fiyat ve sehir bilgilerini nereden duzenliyoruz? Bulamadim ben?

Capture.JPG
 
crushhh'ın ilan silip tekrar açtığını fark eden lütfen rapor etsin :)

İyi böyle. Yeniden eskiye. Yeni ilan açanın da önüne eski bir ilan geçemiyor uplayarak. İlanlar yavaşça geriye düşüyor. Adil düzen.
Tamam bu mantik guzel ama bu seferde kirlilik olusuyor. Yani ayni ilanlar acilip kapaniyor. En azindan ayda bir uplama olmali :) Ben durust bir bireyim kendi kendimi raporlarim :)
 
İlkinde sitede henüz bir "giydirme" yoktu çıplaktı zaten.

Arama kısmı yeni versiyonda mı yetersiz hep mi böyleydi?

Yeterince doğru sonuç vermediğini düşündüğünüz bir arama terimi örneği verebilir misiniz?
Öyle söyleyince aklıma gelmedi ama çoğunlukla kapanmış ilanlar çıkıyordu çıkıyordu. Yeni halini deneme firsatim olmadı, bu arada sorunlara karşı barışçıl ikili etkileşim çok güzel oldu.
Mobilde kullanımda şuan için biraz gecikme var (samsung s7) fakat sanıyorum zamanla geçer. :)
 
Geri
Üst