Gam ve shredimsi çalışmalar

Merhaba dostlar. Bu günden itibaren haftada 1 saatimi nota okumayı öğrenmeye , daha sonra da armoni cart curt öğrenmeye adayacağım. Bu arada da günlük metronomla çalışmalar yapıyorum bir süredir . Ancak bir şeyde kararsız kaldım. Gamları çalışırken metronomla 1 den 24 e kadar çalışayım mı yoksa belirli bi yer belirleyip (örneğin 5.perde ve 12. perde arası) orada metronomla gama uyarak mı ineyim ? örneğin
5-7-8
5-7-9 cart curt böyle en aşağı tele kadar mı ? yoksa solo atar gibi bi melodi oluşturup onu mu ? ne yapayım dostlar kararsızım. hızlanmak istiyorum ancak şarkı çalışarak değil aynı zaman da gam öğrenerek yapmak istiyorum bunu. bir yardım edin bu dostunuza :) (tuşe çalışmaları için tavsiyeler de harıka olur :))) )


güncelleme : cevap gelmedi koca forumdan ancak şöyle bir yola başvurdum. Bol bol sevdiğim gitaristlerin hızlı licklerini indirdim. Bir de klasik gitarist kitabı speed mechanics pdf ekledim yanına. Tuşe geliştirmek için de yavaş şarkılara çalışmaya başladım, şu an europa - santana yı çalıyorum. Bu tarz parçalar pek bilmiyorum ancak önerilere müteşekkir olurum.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst