1500 TL ye kadar elektro. Gitar onerisi

Merhaba arkadaşlar epiphone special cherry gitarim var ilk gitarımdı artık yetersiz geliyor ve tonları hoşuma gitmiyor
Öncelikle aradığım fiyatta(1500max)
Blues alternatif rock (duman red hot chili pipper ) tarzı çok ağır olmayan, mayhoş tonlar hoşuma gidiyor bu tonlara gidecek gitar arıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
 
Belli bir modelden ziyade bence deneyip almaniz en iyisi,herkesin eli ve kafasindaki gitar sesi farkli. Birde ikinci el mi sifir mi cok farkediyor.
 
Squier için şunu söyleyebilirim; Classic Vibe 50's veya 60's stratocaster Squier gitarların üst modelleridir. Fiyatları da o yüzden Affinity,Bullet stratlardan kat kat daha fazladır. Yaklaşık 3.000 TL sıfır classic vibe gitarlar var fakat bütçeyi biraz arttırıp temiz bir ikinci el bulmak çok daha iyi olur. Fakat sadece gitar ton meselesini çözmek amfi de büyük bir etken. Amfinizin modeli nedir acaba?
 
2. el meksika fender, squier classic vibe, ya da kore squier alabilirsin. 2. eli sadece fiyattan dolayı düşünme. Gitar ne kadar yıllanmışsa o kadar sıcak, organik ton alma ihtimalin fazla olur. Bazı plywood gövdeli kore squier'lardan çıkan tonu duysan şaşarsın.
 
İlanlarımdaki Cort G285 gitarı almayı düşünebilirsiniz genel manada ihtiyaçlarınıza uygun bir gitar. Kore üretimi ve üst seri Cort olması da artısı.
 
Geri
Üst