Ibanez MBM2-SV ve LTD KH-202 arasında kaldım yardım

Yeni gitar alacagim ve bu iki model arasinda kaldim. Ibanezde aktif emg manyetikler var. Bu iki gitar hakkinda da arastirma yaptim ama tam.karar veremedim. Yorumlarinizi bekliyorum
 
şimdi biri sabit köprü biri floyd’lu alet. önce tam olarak nasıl bir şey istediğine karar vermen daha önemli. abi ben floyd’la oynamak istiyorum işte o ciyaklaması hoşuma gidiyor dersen kh202’ye bakabilirsin fakat ben floyd kullanmam ben kafama göre akordu hop çekiverir şu şarkıya çalışırım sonra şuna geçerim dersen mbm2’ye bak. aslında iki gitarıda deneme fırsatın varsa deneyip karşılaştırman senin için en iyisi olur.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ben açıkcası floydlu pek tercih etmiyorum daha önce pek çalmadım floydlu gitar ama ben daha standart seviyorum açıkcası. Lakin Schecter hellraiser c-1 modeli aklımı çeldi şuan da aktif emg manyetikler ve abanoz klavyesi var . Schecter da düşünmüyor değilim
 
floyd sabit köprüye göre daha ilgi isteyen bir şey doğal olarak uğraşmak gerekiyor. zaten kullanmayacaksan floyd'u boşuna acısını çekmene gerek yok, sabite göre sana olacağı tek avantaj akord kaçırmama olacaktır o kadar. onu da yine kilitli burguları olan bir gitar ile halledebilirsin. schecter gayet mantıklı bir seçim olabilir hele bütçene uygun bulabilirsen bir hellraiser ya da blackjack işini fazla fazla görecektir.
 
schecter in cin uretimi en ucuz alt serilerinden birini kullandim. Gitarin klavyesi ve sustaini fiyatina gore cok cok iyiydi. Bence daha orta veya ust duzey bir schecter gitar gayet guzeldir. Ayrica ton olarak Schecter gitarlarin tonu daha sert sanki ibanez gitarlara gore. Tabi bu gitarina ve manyetiklerine gore degisiklik gosterir. Ama ben genel anlamda schecter gitarlari sevdim.
 
Geri
Üst