Serçe Parmak Sakatlanması

Legato tekniği çalışırken serçe parmağımı sakatladım. 7 8 ay oldu sanırım önce şişti ve morardı sonrasında doktora gittim film çekti ve incinmiş olabileceğini söyledi bir tüp krem verdi ve bitene kadar zorlamamam gerektiğini söyledi kremi düzenli olarak kullandım ve o sırada gitar çalmadım.Yaklaşık 6 ay boyunca gitar çalışmadım eskiden dayanılmaz olan ağrı 3 aydır falan minimal boyutlarda ama legato çalışmaya başladığımda ağrı hemen artıyor ve kendini belli ediyor. Doktorlar görünürde bi şey göremiyorlar ama her gitar çaldığımda ağrım oluyor. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ya da nasıl bir tedavi yöntemine yönelmem gerektiğini bilen biri?
 
Bence zorlamayın başka doktora gidin. MR çektirin belki bağlarda sorun vardır. Tam iyileşmeden zorlarsanız daha kötü olur. Benim bileğim çatlamıştı bir ayda alçıdan çıkmasına rağmen bir sene gitar çalamadım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Teşekkürler aslında başına böyle bir şey gelen birinden doktor veya hastanesi tavsiyesi almak için açmıştımış konuyu. Uzun zamandır geçmemesi çok morelimi bozuyor. Haftaiçi bir gün tekrar başka bir doktor ile görüşücem.
 
Geri
Üst