Anında Görüntü Show

çok güzel bir program .kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.2 tane 3lü grup var.mahşer ve cümbüş.bu gruplara bazı kelime veya cümleler falan veriliyor ve hemen anında bir skeç oynuyorlar.çok eğlenceli ve komik.fox ta yayınlanıor 23.30da cts olması lazım.programı osman tan sunuyor bazende konuklar geliyor.....
 
ben uzun zaman önce keşfetmiştim bu programı...
ilk izlediğimde çok ilginç gemişti ve takılmıştım hatta gülmekten yerlere yattığımı bile hatırlıyorum...
hala da denk gelirsem izliyorum ve yine gülüyorum.
salak saçma dizileri izlemek yerine bu programı izlemek çok daha akıllıca geliyor bana!!!
 
çok güzel bi program. geçen sene arkadaşlarla her rasladığımızda izlerdik ama busene daha izleyemedim. hangi gün saat kaçta yayınlanıyo, onunla ilgili bi bilgisi olan varmı acaba?
 
Yaklaşık 3 aydır izliyorum ve resmen bağımlısı oldum gerçekten zekiler o anda o derece komik hareketler yapmak kolay olmasa gerek. Yalnız bu kadar iyi olmalarına rağmen neden yükselemediler anlamam ne kadar zamandır oynuyor bu show bilen var mı??
 
Her hafta kaçırmadan izliyorum. Bazen gerçekten çok komik oluyor bazense insanda tekrar edildiği hissi yaratıyor fakat doğaçlama tiyatronun ne kadar zor olduğu düşünüldüğünde izlenilebilirliğini kaybettirmiyor. Bu konseptte doğaçlama tiyatronun kurucuları sayıldıkları için bile saygıyı hakediyorlar bence.
Gözlemlediğim kadarıyla artık büyük bir kitle tarafında da bilinmekteler. Gittikleri her şehirde neredeyse tamamen dolu salonlara oynuyorlar diye biliyorum. Zaten birkaç sene önceye göre artık çok daha fazla şehirde çok daha fazla gösteri yapmaktalar.
 
Yetenekli insanlar gerçektende . Gelen konuklar ve seyirciyle beraber çok daha zevkli oluyo. beklenmedik bi anda ince bi espri yapabiliyolar.gülmekten öldüğüm anlar çok oldu . güzel program . gülmek isteyen izlesin .
 
Geri
Üst