The Orkid(indie)-ankara

herkese cevap vermeye çalışıcam şimdi:)
öncelikle sevgili pudding antalya konseri kesinleşti fakat şu an ben sadece konyaaltında olduğunu biliyorum o konuylşa zeynep ilgileniyor günler yaklaştıkça afişini buraya koyucaz, sende takip edersen bizleri öğrenmiş olursun:) yılbaşında bekleriz!
evilcats-gokcee vokal hariç hepimiz 88liyiz bir tek vokalimiz 90lı aslında yeni değiliz hepimizin önceden bir grubu oldu ama bu grup yeni evet:) teşekkür ederiz sanada sizlerede başarılar!
snatchfire aekadaşımız demoyu bizde heyecanla beklemekteyiz canla başla çalışıyoruz ama aksilikler üst üste gelmekte hep yakında lanetli olduğumuzu düşünmeye başlicaz :cry: ama bitirdiğimiz anda burdanda linkleri vericez.
asıl önemli nokta şu biz grupça özgün arkadaşımıın söylediği laflara kırıldık açıkçası ceren öss'yi kazanamamış değil ki itü endüstriyi kazanarak büyük bir başarı gösterdi sorun onun sevdiği bir mesleği yapması hayatı hiçe sayan bir insan olsaydı 1 yılını daha verip denemez bir çok insanın yaptığı gibi kazandığı bölüme giderdi. senin bunları bizden daha iyi bildiğini düşünüyoruz cereni sen bizden daha iyi tanıyorsun ve böyle düşünmen önce cereni sonra bizi üzdü!
onun dışında arkadaşlar evet biz konserlerimizi cerene göre ayarlamaya devam edicez bizi kınayan insanlar olabilir müzik daha önemli diyebilir ama hayat devam ediyo biz daha bu işin çok başındayız lütfen köstek değil de destek olun belki biz söylenilen kelimeleri yanlış anladık eğer öyleyse kusura bakmasın!
 
Arkadaşlar büyük bir yalnış anlaşılma var :)

Benim orada takıldığım konu Ceren'in "Öss Sınavı" değil..Sevgili arkadaşım Ceren umarım kazanır..Doktor olur:) Mühendis olur beni de sizi de mutlu eder..

Şakayla karışık takılmamın sebebi ..

"Öss"

Öss ne demek? Öğrenci seçme sınavı demek zaten.. Öss sınavı yazılması komiğime gitti bu yüzden şakayla karışık bir yazı yazdım..Ama anlaşılmadığı gibi yalnış ta anlaşılmış..Komik bi durum oluştu sonuçta...

Başarılar..
 
açıkladığın için teşekkür ederiz. başta ceren olmak üzere çok kırıldık çünkü:) yanlış anlaşılmanın ortadan kalkmasına sevindik bir dahakine türkçeyi düzgün kullanıcağız sevgiler saygılar!.
 
arkadaşlar grup olarak durumumuzdan biraz bahsetmemiz gerek uzun süredir buraya yazmıyoruz:/
geçtiğimiz hafta cerenin sevgilisi ve the orkid grubunun manevi neşesi dominic bey bilmem kaçıncı aylarını kutlamak üzere türkiye sınırları içerisine girdi hemde ankara da 5 gününü geçirdi:O
bu 5 gün boyunca grupça muhteşem günler geçirdik öncelikle dominic alman allein grubunun vokali bu yüzden bizlerede bir çok şey kattı 2 şarkıda da demoda bizlere eşlik etti[: biz bu 5 günden çok memnun kaldık ve dominic'le yeni tanışmamıza rağmen onu çok sevdik burdanda konuyla alakasız olsada çifte kumrularımıza selam eder onları çok sevdiğimizi ve düğünde çok eğleneceğimizi hatırlatmak isteriz:)
bunlar sevindirici haberlerdi fakat bir de üzücü haberimiz var bir kaç haftadır grupça sorunlar yaşamaktayız belirli sorumluluklar taşımamız gerekiyor bu işte güzel yerlere gelebilmek için her neyse sonuç olarak an itibariyle basçımız eceyle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık biz yolumuza zeynep-ceren-naz 3lüsü olarak devam edicez en yakın zamanda aramıza 1 kişi daha katmak niyetindeyiz ilgilenen arkadaşlar benimle ya da cerenle irtibata geçebilir... 1 kasım'da ki rulez konseriyle ilgilide sorunlarımız var emre selimbeyoğlu arkadaşımız hala logomuzu yapamadı:) bu yüzden afiş çıkmadı ve de biz bas gitaristimiz olmadan konsere çıkamicaz demoyu yayınlayamıyoruz ama inancımızı kaybetmedik:) çalışmalara devam ediyoruz bir kaç yere cd yolladık cevap bekliyoruz bas gitarist bulduğumuz anda konserlere başlicaz umuyoruz:)


ilgilenen bayan basçılar bizlere ulaşsın [email protected] ya da [email protected]

p.s. yılbaşında antalya konyaaltındayız, şu andada grupça boluda bayram gezmesi yapıp organizasyon araştırması yapıyoruz:)

herkese sevgiler saygılar ve iyi bayramlar!.
 
Geri
Üst