Cort X-6 Gitarım için manyetik önerileri.

Manyetiklerimin çok eskidiğini düşünüyorum bu yüzden değiştirme kararı verdim bana önerdiğiniz manyetikler nelerdir? HSH dizilimine sahip bir gitar. Pek blues tarzı çalmam daha çok rock çalarım arada bir metale kaydığım da olmuştur. Öğrenci olduğum için fazla bir bütçem yok:cry:. Önerilerinizi bekliyorum :coffee:
 
Kendi manyetiklerinden daha fazla çıkışa sahip bir şeyler mi arıyorsunuz? Sound açısından memnun olmadığınız nedir? Bunları belirlemeniz lazım ki, isabetli bir seçim yapabilesiniz. Manyetiklerin 'çok eskimesi' gibi bir durum söz konusu olamaz. Ne yapmak istediğinizi belirlerken de rock/metal çalacağım şeklinde plan yapmanız yeterli değil. O zaman biraz daha yüksek çıkışlı bir manyetik önerisi yaparız olur biter ama bunu bir booster pedalıyla da yapabilirsiniz zaten.

Ha buraya tam olarak ne istediğinizi yazsanız bile, X-6 için 'o gitarı modifiye etme' görüşü baskın çıkacak, değmez anlamında. Ben buna tam anlamıyla katılmıyorum, eğer gitarınızdan çok memnunsanız yapacağınız manyetik modifiyesi istediğinizi büyük oranda verebilir. Önce ne istediğinizi bilmeniz lazım. Sh4-Sh2 denk getirebilirseniz memnun olacağınızı düşünüyorum her şekilde yine de.

Pek bütçeniz yoksa, ben şu aşamada, yazdıklarınızdan ötürü yani, manyetiklerinizi değiştirmeyi biraz daha ertelemenizi tavsiye ederim :)
 
Geri
Üst