Low E telimde ses titremesi

Merhaba arkadaşlar öncelikle yaklaşık iki yıldır elektro gitar çalıyorum sevmesemde mecburiyetten bir ibanez grg170'im var nedenini çözemediğim bir sebepten dolayı e telimde nasıl açıklanacağını bilemedim bir ses bozukluğu var çalınmayacak durumda şuanda gitarı ilk aldığımdan beri böylemi bilmiyorum çünkü aldığım zaman en alt teli uzun bir süre yoktu 2.el aldım sonrasında ise teli taktırdığım yere bu konuda şikayetçi olduğumdan bahsettim entonasyon ayarı dedi ayarını yaparken en alt tel koptu yeni tel takıp oldu dedi yolladı ozaman bu zaman alt tel distortion da çalınabilecek gibi değil ne olduğunu nasıl anlayabilirim? veya buraya ses kaydını nasıl atabilirim?
 
Soundcloud hesabı açın, oraya yükleyip link verin. Fazladan rezonansa mı giriyor, ağacı yoğun şekilde titretiyor mu nedir? Yayların oraya sünger koyarak ben yıllar önce çözdüm o problemi bir gitarımda -forumdan gelen tavsiyelerle- ama çalınamayacak durumda* dediğiniz için sizinki buzzing problemi mi acaba diyorum.

Bu arada en alt tel ince mi teli bildiğim kadarıyla, ancak Low E diyince 'kalın mi' gibi düşünün, sesin pitch değeriyle ilgili bir low o :) Sizin tel kalın mi teli mi yoksa ince mi teli mi? İnce mi teliyse yukarıdaki sünger olayını unutalım :)
 
Bencebukonudabilenbirinegitarıgötürüpgösterinsizinsorunolarakgördüğünüzşeyaslındasorunolmayabilir

Noktalama kullanın. Yazdıklarınız, derdinizi doğru anlatmış mı? diye tekrar gözden geçirin ve sonra yayınlayın. Bunları başkaları okuyup anlasın ve sorununuza yardımcı olsun diye yazıyorsanız eğer.
 
Geri
Üst