PARTİ YENİ ŞARKISIYLA GERİ DÖNDÜ!!!

Yeni şarkısı olan ''KORKMA'' ile rock piyasasına geri dönen PARTİ grubunun korkma isimli parçasını dinlemek için linke tıklamanız yeterli.

Diğer klipler için:







Grubun temelleri 2004 yılında atıldı. Muhtelif pek çok mekan ve solist ile çalıştıktan sonra 2006 yılında "PARTİ" ismini alarak beste çalışmalarına ağırlık verdiler.
2007 yılında kendi stüdyolarında kaydettikleri "Rüya" parçası ile Jack Daniel's Rock Competition finaline kalarak performansları ile Rolling Stone Özel Ödülü'ne layık görüldüler.
İstanbul, Bursa, Eskişehir, Konya, Bodrum, Çınarcık, Balıkesir, Gönen, Ören başta olmak üzere ülkenin önde gelen birçok mekanında konserler verdiler. Jack Daniel's Rock Summer Tour, Zeytinli Rock Fest, Foça Rock Tatili, Konya Selçuk Rock Festivali gibi pek çok önemli festivalde sahne aldılar.
2008 yılında albüm çalışmalarına başladılar.
Prodüksiyonunu kendileri üstlendikleri albümleri "Centilmen ve Günahkar" H.R. Müzik etiketi ile Kasım 2009'da raflardaki yerini aldı.
Grunge-alternatif rock tadındaki albümleri ile modern dünyadaki insan ilişkileri ve kalıplaşmış inançları sorguluyorlar...
 
Geri
Üst