Dogmanstar (Brit Rock) - Ankara

2005 yılında Fudge grubunun kurulmasıyla birlikte temelleri atılan Dogmanstar, daha once bu grupta birlikte yer alan Ayça ve Uğur'a vokalde Ali, bas gitarda Cem'in katılmasıyla kurulmuştur. Yeni kadrosuyla birlikte ismini de degiştirme kararı alan grup, Brit Pop agırlıklı olan repertuarında Suede, Radiohead, Placebo, The Smiths, James, Muse, Kent, Starsailor, Franz Ferdinand, The Smashing Pumpkins, The Killers gibi gruplara yer vermektedir.

internet sitemiz --> www.dogmanstar.net
kayıtlarımız-->http://www.dogmanstar.net/download.htm

:!: Dogmanstar halen her Cumartesi saat 22:00'den itibaren Tunalı Gölge Live Hall'da sahne almaktadır. :!:

165464.jpg



Vokal :arrow: Ali Cesur
Gitar :arrow: Ayça Turhan
Bas :arrow: Cem Akhan
Davul :arrow: Uğur Ceylan
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
evet arkadaşlar her hafta olduğu gibi bu gün de saat 22 de tunalı gölge barda brit rock severleri bekleriz efenim :icelim
 
tesekkur ederiz basari dilekleri icin.. :)

evet aynen suede'in efsanevi albumunden kaynaklaniyor ismimiz.. bahsettigin sarkilardan the asphalt world grupca en cok sevdigimiz sarkilardan birisi olsa da, ne yazik ki repertuarimizda bulunmuyor, fakat bi gun neden olmasin.. ;)

suede coverlarimizin sayisinda da yakinda bir artis olmasi muhtemel..
 
Bu akşam saat 10 da her hafta olduğu gibi tunalı gölge bardayız arkadaşlar :D sahnenin önü dolup taşıyoda kimse foruma girmiyormu :roll: neyse bakalım britçileri bekleriz. Bu akşam muse ve sued çılgınlığı yaşancak :D
 
müthişti beyler ya.özellkle musedan showbizde performnsnz süperdi.cem senle de görüşmüodk uzun zmndr kendni baya gelştrmşsn abi helal olsn:)en yakn zmnda yine gelcm inş tekrar görüşene kdr başarılar:)
 
hala devam mı çalmaya ?
yarın gelelim, görelim ona göre ..

repertuar iyiymiş .. ankara'nın britrock yapan gruplara ihtiyacı var kanımca .
 
Geri
Üst