Helix Stomp

HX Stomp

Helix'i mini formatta sonunda piyasaya sürdüler. Ne zaman gelecek diye merak ediyordum uzun süredir. Headrush Gigboard ürününü çıkarınca birkaç güne kalmadan bu ürün geldi nedense :)

Sadece efektleri için bile düşünebilirim. Sonuçta boyutu iki boss pedalına yakın, at gigbag'e götür istediğin yere. Üstelik amfi simülasyonları da var içerisinde lazım olursa.

Helix'i sevmezdim ama bunun pratikliği acayip cezbedici geldi birden :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
İşlemci aynı işlemci fakat büyük Helix'teki gibi dual değil tek işlemci var. Efekt kalitesi de aynıdır diye düşünüyorum aynı algoritmalar sonuçta.
 
Helix adı altında çıkartmışsa tamamiyle helixle aynı tondadır.Tabi birden fazla efekti cab sim ile aynı anda işleyecek güce sahip olmasada kendi içinde barındırdıgı cab sim üzerine drive delay boost özelliğini kaldıracak bir işlemci koymuski bu efektlerı fantezinizin sınırlarında değiştirebilirsiniz.
Bence çok harika olmuş,Expression pedal ile vah kontrolü yapıp drive-delay-boostları 3 tuşa atadıktan sonra fx looptanda bir reverb koydunmu al sana standart helix.Çok güzel işler yapıyor bu adamlar ben 2 ürünlerine sahibim pod hd500x ten sonra helix aldım satmaya kıyamadım podhd500'ü .
Helix zaten axe fx-kemper kafasında doğaüstü bir aletken buda onun kardeşi sonuçta abisini aratmayacaktır.
 
Geri
Üst