Hangi ses kartını almalıyım?

Öncelikle merhabalar, bir karar ile amfi bırakıp tamamen ses kartına dönmeyi düşünüyorum ve ses kartı kullanan arkadaşlarımdan bir iki model öğrendim fakat özellikle 2 model arasında kaldım. İkinci el almayı düşünüyorum bu yüzden aralarında büyük bir fiyat farkı yok. Scarlett 2i2 ve Steinberg UR22 ikisi arasından hangisini almam daha mantıklı olur? Evimde kendi çapımda çalıp kaydedeceğim. Fazlasını düşünmüyorum :)
İnternette biraz araştırdım ve Scarlett’ın driver konusunda biraz sıkıntılı olduğunu öğrendim fakat aynı Fırat Öz gibi bir çok müzisyeninde kullandığı bir kart. Bu konuda detaylı bilgisi olan bir arkadaş özellikle yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler...
 
Kendi adıma konuşayım; 2 yıldır scarlett 2i4 mk2 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat araştırdığım kadarıyla insanlar pc tabanlı sistemlerde ve daw olarak da genellikle abelton live ile problem yaşadıklarını belirtmiş. Tabii ki ortada genel geçer bir şekilde stabil kabul edilebilecek bir veri yok. Yine de bugün bir değişikliğe gidecek olsam ben de steinberg’e yönelirdim.
 
Geri
Üst