Insizition (Deathcore) Ankara

Saolasın abi one more lie desteğini almak bisi gerçekten gururlandırıyo :D bir gün inşallah aynı sahneyi paylaşırız:D

2 Martda IF barda konser vardır ilk gurubuz +18 herkezi bekleriz
 
30 konseri güzeldi ufak tefek aksaklıklar çıktı her konserdeki gibi ama yinede çok güzel ve birliktelik içirisinde geçtiğini düşünüyorum hepinize başarılar =)
ONUR

(KEİZER GİTAR)
 
Gitarlardan birinin amfsinin bozulması çok kötü oldu, arkadaş için ben çok üzüldüm. Ama olsun yine de güzel vakit geçirdim izlerken elinize sağlık.
 
İnsizition'a başarılar diliyorum ve yollarının açık olmasını bütün kalbimle istediğimi bilmelerini istiyorum. Amatör gruplar olarak birbirimize destek olmak bence yapmamız gereken en önemli şeydir...
Kendi adıma gönül isterdiki bütün gruplardan en az bir üyeyi tanıyım, onla sohbetim olsun ki o grup benim grubumun amaçlarını, doğrultusunu, müziğe verdiği emeğini ve en önce insanlığını bilsin... Ama gelin görün ki böyle olmuyor sanırım. Bir amatör grup diğer amatör grubun arkasından konuşabiliyor, onların haline gülebiliyor veya bir organlarının olmaması gereken bir yükseklikte olduğunu söyleyebiliyor... Bence bu yanlış ve olmaması gereken birşey...

Sevgili INSIZITION grubu... Umarım duyduklarım yanlıştır... Umarım hiç böyle birşey olmamıştır ki buraya saçmaladığımla kalır konu ;)

Neyse her ne olursa olsun FIRTINA olarak aynı alanda savaştığımızı bilmenizi istedim... Sağlam kalın kardeşlerim...
 
22 Mart Pazar günü Nedjima Rock Bar'da konserimiz vardır. Herkesi bekleriz..

2624_73934816351_582806351_2712489_.jpg
 
Geri
Üst