Kimlik! (Rock) - Ankara & Eskişehir

l_9ad43d6da220e9432ef39c7b8ec8dbf2.jpg


Kimlik! grubu 2007 yılının başlarında beste kaydetme fikri ile kuruldu.İlk beste kaydının yapılma amacı Radyo D beste yarışmasına katılmaktı.Bu amaç ile ilk beste "Eğitim Vadisi" kaydedildi.Zamanla performans sergileme şansı bulan grup 2007 yaz aylarında demo albüm çalışması için kolları sıvadı ve şu an 4 besteden 1 cover'dan oluşan demo albümlerini dinlemek isteyenler ile paylaşıyor.Müzik altyapısında melodiklik,akıcılık ve farklılık göz önünde bulunduruluyor.Bestelerinde solo olmazsa olmaz bir yer tutmakta.Aynı zamanda söz içeriği de yer yer politik, sistemi eleştiren bir yapıda ve kimi zamanlarda duygusallaşıyor.Grup ana olarak 3 temel kişiden oluşuyor. Vokal - Tayfun Sofuoğlu , Gitar - Emre Çınar, Davul - Serkan Kahraman.2007 sonbaharında yeni eleman arayışına giren grup şu sıralar iki yeni grup arkadaşı edindi ve performans sergilemeye 29 Ekim 2007 itibarıyla tekrar başladı.

Grup Üyeleri:
---------------
Tayfun Sofuoğlu - Vokal
Emre Çınar - Solo Gitar
Tufan Metin - Ritim Gitar
Ökem Çelem - Bas Gitar
Serkan Kahraman - Davul

Kurulduğu Günden İtibaren Grubun Yer Aldığı Performanslar:

1- 2007 Osmangazi Üniversitesi Bahar Şenlikleri
2- 2007 Çankırı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Şöleni
3- 29.10.2007 H.Ü. Rock Topluluğu Rock Party Serisi (11.Parti)

(Yeni performanslar sergilendikçe, liste güncellenecektir.)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Geçmiş Konser Ve etkinliklerle ilgili afişler resimler

Geçmiş etkinliklerimizle ilgili birkaç resim ve afişi paylaşmak istedim merak edenler için...

Eskişehir OsmanGazi Üniversitesi 2007 Bahar Şenlikleri
37nt2.jpg



Çankırı Büyükşehir Belediyesi 2007 Gençlik Şöleni
upli3.png



29 Ekim 2007 HUROCK Rock Paty 11
ca982517sj0.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Öğrenci Günleri

Hacettepe rock topluluğunun düzenlediği SAKLIKENT ÖÐRENCİ GÜNLERİ konserleri dahilinde Kimlik! grubu da sahne alacaktır.

Organizasyon: Öğrenci Günleri

Gruplar: Malt (21.30) - Kimlik!(20.30)

Tarih:15 Kasım 2007

Kapı Açılışı 20.00

Yer: SAKLIKENT

Giriş: 12 YTL (İlk İçki Dahil)

rencignleri.jpg
 
Selamlar ilk önce sizlere şunu belirtmek isterim , ogün orada yapılan konsere bizde cıkmıyacakdık fakat bizim müzisyenlik anlayışımız bu şekilde değildi 5 kişide olsa yüzlerce insana hitap ediyormus gibi calmayı tercih ettik.Tabiki bu cok faydalı ve etkili olmadı , olamazda.Tansiyon 12.8 daculcusunun kendine özgür bir tarzı bulunmakta deişik stiller kullanarak davul calmayı tercih ediyor o kısmına birşey diyemiyecem.

O günki organizasyonda cıkan aksilikler , bi önceki gurubun gelmemesi ve bu organizasyonda parmakla sayılacak kadar insan bulunmasıda cok fazlasıyla garipdi.Ama bunu ben organize edilişine bağlayabilirim.

bir iş sadece para kazanmak icin yapılmamalıdır diye düşünüyorum oraya 3 , 5 müzisyen cagrldı ise o müzisyenler hakkına ve emegine en iyi şekilde saygı duyulmalıdır ki müsisyen verilen saygıya karşılık güzel müzik yapabilsin.

sonuc olarak istemedigimiz bir sahneydi ve istemeyerk caldık sunuda belirtmek isterimki haatımızın en berbat performansıydı.

İnşallah daha iyi organizasyonlarda daha iyi bir sistem ve ekipman ile birlikde sahnede bulunuruz.

Sizin başarınızıda ayrıca tebrik etmek isterim görüşmek üzere.

Tansiyon 12.8
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
teşekkür ediyorum fikirlerinden dolayı o sahne bizim içinde bi fiyaskoydu gerçekten çok yıkıntı oldu salonun bomboş olması ama sanırım ertesi günü iş güç var diyerek katılım az oldu bu arada saklıkent konseride iptal edilmiştir.
Sebep:Bizden önceki konserlere de katılım çok düşük olduğu için organizasyonun tamamı iptal edilmiştir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
öf bee ne bahar geçirdik bas gitaristimiz olmadan osmangaziye atılıma hacettepeye gittik yine bas gitar yok bi dünya organizasyon var bas gitarist olmadığı için boşa çıktık bıktım artık yav
 
Geri
Üst