Sokak Modası - 87.7 Radyo Hacettepe

radyo hacettepe de her cuma 21:00 de sokak modasında yepyeni konuklara yer veriliyor.
bestem var,grubum var diyorsanız sizleri de ağırlayalım.

ankaralı genç gruplara yer verdiğimiz sokak modasının ekim ayı konuğu grup tenn di. kasım ayında kim bilir belki de siz sesinizi duyurma şansını yakalayabilirsiniz.

bununla beraber konser haberlerinizi ve sokak modasıyla ilgili her türlü yorumlarınızı bekliyorum.

[email protected] veya forumdan iletişim sağlayabilirsiniz.


banner.gif
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
sokak modasının bu ay ki konuğu belli oldu!!!

ankaralı genç grup derin 6 bu cuma saatleriniz 21 i gösterdiğinde 87.7 radyo hacettepe de....

sizlerde sesiniizi duyurmak istiyorsanız bizlere burdan ulaşabilirsiniz...ayrıca her türlü konser haberlerinizi ve duyurmak istediklernizi foruma yazarak bizlere ulaştırabilirsiniz....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
9 kasım konuğumuz derin 6 bizlerleydi,onlara burdan teşekkür ediyoruz.

sokak modasında sesiniizi duyurma şansı devam ediyor. her tarzdan yaptığınız müziği dinleyicilerimizle paylaşabilirsiniz.

bizlere burdaki forumumuzdan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

radyo hacettepe de kalın....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
bu hafta sokak modasında angel alternatif fest de sahne alacak Uçuş Serbest konuğumuz....

geçtiğimiz hafta angel organizasyon koordinatörü emrah erdoğan bizlerleydi..burdan ona teşekkürlerimizi sunuyorum

7-8 aralık ta radyo hacettepe basın sponsorluğunda gerçekleşecek angel alternatif fest de ve 30 kasım saat 21 de uçuş serbestle olan sohbetimizde buluşalım!!
 
Bizi gayet güzel ağırlayan ve eğlenceli bir program yapan Radyo Hacettepe 'ye ve Mystere'ye (isim vermeyelim :) ) çoook teşekkür ederiz, Sokak Modası'nı destekliyoruz!
 
29 şubat Cuma akşamı Tunalı Gölge de radyonuzdan duymaya alıştıgınız sesler ve sürpriz hediyelerle dolu bir geceye davetlisiniz...Nükleer Başlıklı Kız ın sahne alacağı gecede bizler sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.. öyleyse 29 şubat cuma saat20:30 da Tunalı Gölge 'de buluşuyoruz!!:))
 
KathastrophobiA@Radyo Hacettepe...

Kathastrophobia ilk demosu olan -Fright of Disaster-'ın kayıtlarını Raven Records'da tamamladı.. 1 intro ve 2 parçadan oluşan doom lezzetindeki demo, yakında87.7 Radyo Hacettepe'de Sokak Modası programında görücüye çıkıyor... Bizlere bu fırsatı veren Radyo Hecettepe'ye sonsuz tesekkürler...
 
Arkadaşlar, sanıyorum bi yanlış anlama olmuş....Bu hafta Odien grubu konuğumuz olacak.. Kathastrophobia ve demoları Fright of Disaster için biraz sabır:)

87.7 de görüşmek üzere!:)

Müziğinle 87.7 Radyo Hacettepe de yer almak için;
[email protected]
 
:) Bu hafta 31 Ekim cuma günü Sokak Modası'nın konugu Odien.. Önümüzdeki hafta yani 7 kasım belirttigimiz üzre Sokak Modası'nın konugu KathastrophobiA:) yoksa degl mi?:D bi yanlış anlasılma olmaması gerekyo:)
 
KathastrophobiA

Tüm yanlış anlaşılmaların ardından bu hafta Sokak Modası'nın Konugu KathastrophobiA:) 21 Kasım akşamı saat 21.00'da 87.7 frekansına kulak verin.. Tüm Radyo Hacettepe çalışanları ve program yapımcılarına öncelikle bizi çok iyi agırladıkları ve bu fırsatı verdikleri sonrasında da destekleriyle arkamızda oldukları için sonsuz tesekkürler...
 
Geri
Üst