Volkan Yırtıcı

Ankara’da uzun yıllardır stüdyo müzisyenliği yapan Volkan Yırtıcı birikimlerini “Yanlış Notalar” albümü ile müzik piyasasına sundu. 10 enstrumantal şarkının yer aldığı bu albüm, farklı tarzlarda müziklerden oluşan bir soundtrack’i andırıyor. Volkan YIRTICI (Gitar , Klavye , Müzik , Aranje) , Akın BAÐCIOÐLU (Davul) ve Koray ERGÜNAY ( Bas Gitar)’dan oluşan ana kadro ve birçok konuk müzisyen bu albüme imza attı. Yanlış Notalar yaklaşık 2 yıl süren hazırlık ve kayıt sürecinin ardından 20 Kasım itibariyle müzikseverlerle buluşacak. Detay Müzik ve We Play işbirliği ile çıkan albümün dağıtımını Balet Plak yapıyor ve tüm müzik marketlerde bulmak mümkün. Özellikle rock , fusion tarzlarının ağırlıkta olduğu albümde birçok tanınmış müzisyen de yeraldı. Bu müzisyenler arasında Süleyman Bağcıoğlu ve Erkan OÐUR da bulunuyor.

Albümün kayıtları ve mix Ankara ‘ da Detay Müzik ‘te Volkan Yırtıcı tarafından yapıldı. Mastering ise dünyaca ünlü gitarist Joe Satriani'nin 6 albümüne prodüktörlük yapmış olan tanınmış ses mühendisi John Cuniberti tarafından California 'da dünyanın en büyük stüdyolarından biri olan The Plant Records’ta yapıldı.

Albümün ilk video klibi Güneşle Kol Kola adlı parçaya STB Yapım yarafından çekildi.
 
O kadar mutluyum ki... :)
Bu albümün nasıl başladığını nasıl devam ettiğini nasıl zorlukları atlattığını çok iyi biliyorum...

Volkan'nın insanlığının yanında nasıl bir müzisyen olduğunu artık daha fazla insan bilecek,dinleyecek,duyacak...

Yolun açık olsun Volkan... Nice güzel albümlere... :)
 
Çok emek harcanmış,kaliteli bir albüm.Tebrik ederim emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık.Umarım albüm hakkettiği ilgiyi görür.Böyle güzel albümleri görünce cidden çok seviniyorum,helal olsun
 
Hakikaten çok başarılı bir albüm olmuş..
Albümün hakettiği ilgiyi göreceğinden emin değilim çünkü bizim insanımız müzikten anlamıyor..
Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız ..
Mükemmel bir albüm....
Bol şans....
 
CD'yi aldım, gerçekten beklediğimden çok daha iyi çıktı. Açıkçası Volume dergisinde röportajını okuduktan sonra sırf piyasaya destek olsun diye almıştım ama 3 gündür arabada cd'den çıkarmadım aralıksız dinliyorum. Zaman zaman çok şablon kısımları olsa da rock-fusion olarak adlandırılabilecek oldukça başarılı ve belki Türkiye'de örnek bir çalışma.

Volkan Yırtıcı ise işin prodüksiyon tarafını da çok sağlam tutmuş. Sırf albümün ses kalitesi bile ayrı bir keyif veriyor. Bir kere Türkiye'de bass kaydetmeyi bilmiyor kimse (bkz onlarca yerli rock albümü), bu albümde bass duyuluyor, davulun zilleri çasıl çasıl ötmüyor. Helal diyorum.
 
ankarada kalender kişiliği profesyonel stüdyoculuk anlayışı ile genç nesilinde gönlünde taht kuran volkan abimizi rocka ve fabcall olarak tebrik ederiz... albüm gerçekten başarılı....
 
tanidigim ender guzellik sahibi kisiliklerden biri. sohbeti hoş, yuregi guzel insan..
albumu zaten piyasanin çok çok üzerinde bi kaliteye ve farklılığa sahip.

DEMlik ekibi olarak kendisine sevgilerimizi ve saygılarimizi sunuyoruz bir kez de buralardan..


*DEMlik: muzik gruplarıyla beraber keyifli bi
sohbet icin
her carsamba 17:30'da
104.2 radyo baskent'te
www.baskent.edu.tr (online dinle)
 
Merhaba;

Albümün canli performansları için çalışmalar hızla devam ediyor.
Sanırım bahar aylarinda Ankara, İstanbul ve Eskişehirde birkaç konser olacak...

Görüşmek üzere...
 
Albüm mükemmel olmuş, klip de gayet eğlenceli, orjinalıni almayanı dövmek gerek, elinize sağlık üstad.

Bir de başlığın sabitlenme nedenini 3 gündür farkedememiştim, artık farkındayım:)

Bursa'ya da gelseniz bir de fena olmaz yahu...
 
çok hoş. oldukça kaliteli bir iş çıkmış. kayıt oldukça iyi, müzisyenler zaten iyi. tertemiz çalmış herkes.. kesinlikle cd edinilmeli çünkü türkiyede böyle güzel çalışmalara pek fazla rastlanmıyor.


bol şans
 
Geri
Üst