Yozgat Sevdalıları Buraya.p

Büyük bir ihtimalle kimse çıkmayacak ama yine de tekrardan başlığı açmak istiyorum.Belki bir iki öğrenci arkadaş denk gelir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Öğrenci adama heryer kötü gelir. Ben derslerimi geçmiş olabilsem umrumda olmazdı Yozgat'ın nasıl olduğu ama şimdi kötü olduğunu söylemek zorundayım.
 
Yozgat'a şehir demeye bin şahit ister! ilçesi Sorgun bile yozgat'dan büyük. :D

yozgat'da Lise Caddesi, Yimpaş ve Üniversitesi(üni. Demeye bin şahit ister) olmasa bir halta yaramaz.

şimdi 2 tane amatör rock grubu kurulmuş Yozgat'da, onlarda nerde konser vereceklerse :LOL:
 
İki değil ya grup bi tane. Diğeri geçici bişeydi ikisinin de herşeyini bilirim ben. Sınıf arkadaşım bile var aralarında. Güzel insanlardır ama grup işi de burda yaş. Yerli halktan hiç ilgi yok herşey öğrenci üzerinde.
 
3. kimmiş ya:s salla orayı ben piyasaya bakarım; su anda marina kafede min var bi de ayda yılda bi cıkan tesviye vardı onlar da son konserlerini verdiler ve bıraktılar. Sem link at bana bakayım bi kimmiş bu benden izinsiz grup kuran hehehe.p
 
Öyle yada böyle tarzları da yaptıkları müzikte beni ilgilendirmiyor. Umarım başarılı olurlar. Yozgat'ın böyle girişken gençlere ihtiyacı var. Hele hele yerli girişimciler ki bunlar bence tamamı ile önleri açık olmalı. Yozgat gibi herşeyi öğrenciye bağlı bir şehirde inşallah bu genç arkadaşlarım hızla ilerler ve kendilerini geliştirirler.
 
15 yılım Yozgatta geçti.. O yuzden kotu demeye dilim varmıyo.. Bolca Okuzu vardır ama severim çorak memleketi. Yerkoydenim ben zaten oda aratmıyo Yozgatı maşallah..
 
Türkiye'nin her bölgeden birçok ilini gezdim bu kadar berbat bir şehir daha yok. Benim babam yozgat doğumlu yozgatlı değil ama orada doğmuş doğduğu köye gittiğim de şoka girmiştim ya bir köyde ağaç olmaz mı bu kadar mı kurak olur neyse orada yaşayanlara sabır diliyorum :)
 
Geri
Üst