4x4

Türkiye’nin ünlü Rock sanatçılarının güçlü soundlarında çok büyük emekleri olan, hatırı sayılan müzisyenlerden oluşan 4x4 grubu ilk albümleri "HAYIR" ile müzik marketlerdeki yerini alıyorlar.

Gitar ve vokalde Deniz Tuzcuoğlu, gitarda Göktuğ Şenkal, bas gitarda Burak Kulaksızoğlu ve davulda Arbak Dal’ın yer aldığı grup duruşlarıyla Rock müziğine yeni bir soluk, yeni bir tarz getirmeyi amaçlıyorlar.Yaklaşık bir yıldır kayıtları devam eden ve Ekim 2007’de tamamlanan, mastering’i Çağlar Türkmen tarafından yapılan albüm TMC müzik etiketiyle 30 Kasım’da müzik marketlerde olacak...

Onbir şarkının yer aldığı albümde, enstrümanlarının yanında söz ve besteleri ile de seslenen grup, alternatif arayışlar yüzünden gerçeğinden uzaklaşmadan, Rock müziğinin saf, sade ve de en sert haliyle ama yaşadığı çevreden kopmadan müzik yapmayı hedeflediklerini" söylüyor. Hedeflerinde onlara yardımcı olacak tek şey ise her birinin ardında bıraktığı binlerle ifade edilen canlı performanslarındaki enerjileri ve tecrübeleri.

4x4 ün albümünün mastering işlemi bon jovi U2 gibi grupların kayıtlarının yapıldığı amerikadaki capitol records’ta yapıldı..

Albümdeki Parçalar:

Varmısın
Dün gece
Arada 1
Rüya ve ceza(yalanlar)
Kırmızı
Söz verdim
Keşke bilseydim
Yalan
Aylar geçer
Biran olsun
Dün gece (akustık)


https://www.anatolianrock.com/haber3886.htm'dan alıntıdır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
aslında grup üyeleri kendi alanlarında çok başarılı.haluk levent,badluck,demir demirkan gibi isimlerle çalıştılar.ama maalesef yaptıkları müziği hiç beğenmedim.böylesi iyi geçmişe sahip isimlerden çok daha fazlasını beklerdim.müzik ve sözler çok zayıf kalıyor hemen tüketilecekmiş hissi veriyor.bu tarz müzik yapan çok grup var.trendy takılan kesimin seveceği bir tarz uygulamışlar.çok daha iyisini yapabilirlerdi.eski grupları dinlemeye devam ediyoruz.gidişat gösteriyor ki bu gidişle hep onları dinleyeceğiz.Çünkü maalesef sağlam işler çıkmıyor.

sevgiler
 
Burak ve Arbak aynı zamanda bi' dönem Teoman'la da çaldılar..
Arbak Demir Demirkan'la da çaldı..
Göktuğ, Arbak ve Burak Haluk Levent'le de çaldı..
Deniz Cine5'te ki programdaki grubun solistiydi..
Şarkı sözleri daha iyi olabilir miydi? Evet, olabilirdi ama ben yine de sevdim bu hallerini. 4x4'te zaten "biz sadece rock yapıyoruz" diyor ve dinlediğim zaman benim kulağıma da "rock" geliyor..
Canlı performansları da tavsiye edilir..
 
Geri
Üst