Boss GT-6

D

dayy

Boss Gt-6 yı kullanıpta genel özelliklerini anlatabilecek bir döküman hazırlayabilecek bir arkadaş var mı acaba? :?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Öncelikle teşekkür ederim ancak ben sitede de türkçe bir döküman olsun diye açmıştım konuyu.
 
Selamlar...
Biz BOSS un Türkiye Temsilcisiyiz bildiginiz gibi ve siteyide mumkun oldugunca takip etmeye çalışıyoruz...
Bir mail adresinizi belirtirseniz ayrıntı bir dokuman hazırlıyıp gonderebilirim...
Veya kısa bir sure içerisinde burdada yazabilirim...
YArdımcı olmaya çalışacagim...
 
Serdar,

Eğer bir PDF hazırlayıp websitenize koyabilirsen aslında güzel olur, veya bana bir kopya gönder bizim ftp alanına koyarım.

Sevgiler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Merhaba Serdar bey iki gün önce size bir mail atmıştım Gt-6 ile ilgili galiba almadınız neyse sorunum çözüldü.Dökümanı siteye koyarsanız herkes yararlanır.Ben de yeni bir Gt-6 kullanıcısı olarak yararlanırım teşekkürler...
 
Selamlar...
Şu sıralar site bilgileri için katalogları türkçeye çevrimin çabası içindeyim ve bu en kısa sürede inşallah bitecek... En kısa zamanda GT6 bilgilerini burada belirtecegim..
İyi günler herkeze...
 
GT – 6; COSM efekt sistemiyle çalışan oldukça başarılı bir multiple effect sistemidir. Üzerinde bulunan 24-bit analog digital çeviricileri sayesinde kayıt sistemlerinde oldukça rahat ve kayıpsız kullanım avantajları sunar. 30 adet COSM amfi modellemesi, 15 adet yeni Distortion/Overdrive seçenekleri ve 5 adet wah modellemesi bulunmaktadır. Efektlerin ayarlarıyla kolaylıkla değiştirebileceğiniz için oldukça çeşitli amfi sistemleri, distortion seçenekleri ve wah pedal seçenekleri yaratabilirsiniz. GT – 6 nın üzerinde bulunan 15 adet kontrol düğmesi sayesinde aynı analog pedallar gibi rahatlıkla kontrol edilebilir.
Yeni model “Uni-V” ve “De-Fretter” efektleri daha önce hiç duymadığınız phase shifting seslerini yakalamınıza yardımcı olacaktır. GT – 6’ nın üzerinde bulunan Improved Feedbacker sistemi sayesinde feedback kontrolünüzü rahatlıkla yapabilirsiniz. EZ Tone özelliği sayesinde rahatlıkla yeni patches yaratabilirsiniz. 8 adet çıkış seçeneği olan GT – 6’da JC – 120, Combo Amp, Amp Stack çeşitleri bulunmaktadır...

A/D Çevirim Metodu: 24-bit+AF metod
D/A Çevirim Metodu: 24-bit.
Sampling Frekansı: 44.1 kHz
Program Hafızası: 340: 140(User)+200(Preset)
 
Selamlar,
T urkce manuali koyarsaniz gercekten cok faydali olur ben ingilizce konusmama ragmen terimler yuzunden tirmaliyorum anlicam diye.
Ayrica boss gt-6 icin yahoo da group olusturmuslar ordanda faydali bilgiler alinabilir.www.gtcentral.com dada bircok patch var.Patchler syx formatinda sanirim onun icinde cakewalk bulmamiz lazim gelicek herhalde....
 
GT6 yaklaşık olarak 500 dolar civarında ama satan firmaya göre değişir.Mesela Kıvılcım Müzikte 600$dan peşin alımda 500$a iniyolardı ama artık satmıyorlar.İkinci elleride yaklaşık 400-450 arasında...
 
Nasıl 625 Euro?Bildiğimiz Euro mu bu?Yoksa başka bir euro var ve kur bazında 600 bin TL ye fln mı denk geliyor?Yoksa nasıl 625 Euro? Neyse geyiği bırakayım; bu aleti bukadar pahalıya piyasaya sürmenizin sebebini öğrenebilir miyim?Neden? Herhangi bir müzisyen gidip bir siteden alışveriş yaparak 300-1500 euro kotasından yararlanarak, bu aleti gümrük %10 vergisini , kargosunu vs dahil ederek 450 dolara getirebiliyorken neden 800 küsür dolar gibi bir fiyat biçildiğini anlamadım?
 
Hayır hakkaten geçerli bir sebebi varsa öğrenmek isterim.Hep sormak istemişimdir soramamışımdır yetkili birilerine.Bir açıklama yaparsanız, atıyorum şu vergisi var bu vergisi var, kargosu var busu var şusu var diye.Bizlerde bilelim ona göre yargılayalım, kimi görsem bu memlekette müzik aletleri neden bukadar pahalı diye yakınıyor, bilelim ki çenemizi kapatalım, değil mi!
 
Geri
Üst