cicibebe

böylesine güzel yorumları duymak çok gurur verici. her zaman hiç tanımadığımız dinleyicilerden bunları duymak istedik. o da oldu çok şükür :) çok teşekkürler.


hayır ağlamıyorum, gözüme acılı yoğurt kaçtı.
 
tanımadığınız hayranlarınızın olduğunu bilmek madem hoşunuza gidiyo bende bişeyler yazayım istedim. sadece playlistimde değil doldurduğum her cd de mp3 çalarımda hatta ve hatta telefonumda sakin ol ve iyiki doğdun mevcut. olmazsa olmaz yani ;) . süpersiniz umarım herşey hakettiğiniz gibi olur :D .
 
şaka dimi bunlar? :D hayran falan bunlar büyük laflar, arada bir dinliyoruz falan diyin zaten bizim ağzımız kulaklarımıza varıyor :) güzel sözlerin için çok teşekkürler sollen.

umarız zamanla size daha güzel şeyler sunma imkanımız olur. tabi kpss, master sunumları ve 2005 turizm bültenleri bittikten sonra :D
 
Daha şimdi yükledim parçaları hala dinliyorum. Tebrik etmek istiyorum arkadaşlar gerçekten kaliteli müzisyenlerden oluşan bir kadronuz var. Ayrıca kayıt kalitesi ve enstrümanların tonlamaları çok iyi olmuş. Yanlış anlamazsanız bir eleştirim olcak; grubun ismini pek beğenmedim malesef. Yolunuz açık olsun.
 
manyetik_porecesi, teşekkürler. kayıt hızlı yapıldı ama fena olmadı sanırım. isim için de canın sağolsun :) sanırım isim yüzünden fazla ciddiye alınmıyoruz ama bu da bi tercih en nihayetinde :)

görüşmek üzere.
 
Umarız daha güzel çalışmalarla ve haberlerle karşınıza çıkarız, ama çıkamazsak da canımız sağolsun değil mi ama ?? :)

Herkese çok çok teşekkürler güzel yorumları, eleştirileri, görüşleri için..
 
Selam dostlar, "sakin ol"'u dinledim.İzin verirseniz yorumlarımı sunmak isterim.

Şarkının çalımları çok temiz olmuş davul ve gitar tuşeleri gayet ii bence.

Fakat problem olan kısımlar, Gitar tonları fazla gainli olmuş bence,eski havasını tam yakalayamamış,çalımlar temiz ama his verme konusunda eksik kalmış eski sakin ol kayıdına göre.

1:57 ile2:03 arasındaki gitarın geçiş melodisi gerçekten hosuma gitti,Çok tatlı olmuş.

2:20 ile 2:44 arasına bas eklemek daha dolgun bi hava katmıs ama bas gitarın hep aynı notaya takılması yerine daha vokale uyumlu bir melodi ile yazılması kesinlikle o bölümü dahada yukarı çekeceğine inanıyorum.


Davullar çok daha derli toplu olmuş ama dediğim gibi eski canlılığını ve hissini ,çalımlar ve mix aşamalarında kaybetmiş gibi.

Ama beste,sözler dahil bence muazzam.

Sevgilerimle,
Koray(K.A-Davul)
 
Evet şarkı hissini biraz kaybetti, aslında bu kayıtta genel bir sorun bu. Yani odun gibi gitmiyor şarkılar ama eski hallerine bakınca daha bi steril, ne demek istediğini tam olarak anlıyorum :)

Bir de geçen sefer metronom değişikliklerini istemeden de olsa biraz off-ritm yaptığımız için ilk hızlandığımız yere biraz daha hızlı girip, hızlandığımızı belli ediyorduk sanırım. Burda böle -hop- diye geçiyoruz ben bile anlamıyorum geçişi :D Yani tam doğru çalım biraz histen götürmüş, doğru. Ama bu da çözülür, çok korkunç bi problem değil en azından :)

Yorumlar için teşekkürler Koray, fikirlerini duymayı her zaman bekliyoruz.
 
imzamdaki linkteki şarkıları indirme sayılarına bakıyorum logaritmik gitmiş adeta.. iyiki doğdun 223 kere, bırak 102 kere, sakin ol 41 kere inmiş.. tersten de indirelim arkadaşlar, nispeten yeni şarkıları da dinleyelim.. :)

bu istatistiklerden her geçen şarkıda biraz daha kötüleştiğimiz ve biraz daha fan kaybettiğimiz anlamı çıkıyor ama bunu çaktırmayalım en iyisi.. hasss..
 
Kayıtlarınızı dinledim ve ben de çalışmalarınızı beğendim.Tebrikler,umarım herşey istediğiniz gibi olur.Bu arada bence grubun adı da ilgi çekici ama bence gruba daha oturaklı bi isim konsa daha iyi olurmuş.Bu arada tabi ki grubun adına siz karar verirsiniz,bu benim nacizane fikrimdi...
Kolay gelsin sizlere,tekrar tebrik ederim güzel çalışmalar yapmışsınız
Başarılar dilerim
 
Teşekkürler guitar352. Grubun adını bu saatten sonra ciddi birşey koysak başta kendimiz alışamayız herhalde, 6 sene oldu bu ismi almamızdan bu yana :D Aslında bu konuda bizden daha sorunlu bi grup varsa o da Gripin. Onlar da bizim gibi bakkalda bulunabilen ürün isimlerinden grup ismi koyma ekolünün temsilcileri. Bir nesil sonra Tikveşli diye bir grubun ortaya çıkacağı yönünde bir kehanet yapılabilir buna bakılarak :)

Yine de fikirleriniz için teşekkürler, yorumlara her zaman açığız :D
 
tornado demiş ki:
imzamdaki linkteki şarkıları indirme sayılarına bakıyorum logaritmik gitmiş adeta.. iyiki doğdun 223 kere, bırak 102 kere, sakin ol 41 kere inmiş.. tersten de indirelim arkadaşlar, nispeten yeni şarkıları da dinleyelim.. :)

bu istatistiklerden her geçen şarkıda biraz daha kötüleştiğimiz ve biraz daha fan kaybettiğimiz anlamı çıkıyor ama bunu çaktırmayalım en iyisi.. hasss..

Bence sorun bestelerin giderek kötüleşmesinden değil dostum...İyiki doğdun üst sırada olduğu için insanlar ilk ona bakıyorlar...Yerlerini değiştirirsen sakin ol da epey dinlenebilir...Neyse hadi iyi bakın kendinize bestelere devam...
Saygılar...
 
:D teşekkürler. bugün yeni kayıtların gitarları için stüdyoya giriyoruz, davullar dün alındı, bu da böyle bir haber olsun. ;)
 
Cicibebe, ismini lise yıllarımdan beri duyduğum, saygı beslediğim bir grup. Vokalistlerinin bize Megadeth sevgisini aşılamak dışında bir faydası dokunduysa, o da cicibebe'yle tanışmamızı sağlaması olmuştur. Yolunuz açık olsun dostlar.
 
ah danke çağrıcığım.. size de başarılar, şarkılarınızı beğendiğimi de belirtmeden geçmeyeyim.

yolumuz açık olur mu, orasını hep beraber göreceğiz ;)
 
hemenpaylaş 20 Ekim 2006 tarihi itibariyle geçici olarak kapanmış, bu sebeple şarkılarımıza ulaşılamıyor.. hayır dün de bayram diye gittim, gusül abdesti aldım, nedir bu olaylar anlayamıyorum ki?!

sevgili pudding, en kısa zamanda(3-5 gün) imzamdaki linkleri yenileyeceğim.

görüşmek üzere
 
Evet ben de indiremedim ve de çok merak ettim şarkıları bu kadar övgüden sonra.. Umarım en kısa zamanda dinleme fırsatı bulurum..
Başarılar.. :)
 
Geri
Üst