Mikrofon Hakkında

M

mcdeny

Selam arkadaşlar tesadüfen bu foruma rastladım ve forum çok hoşuma gitti ben rap müzikle ilgileniyorum ve orta seviye kayıtlar yapabileceğim ekipman alacağım Creative sound blester 7.1 ses kartım var ve kaliteli bi mikrofon almayı düşünüyorum Behringer C-1 mic e karar kıldım ama 48 voltla çalıştığı için ses kartına direk bağlanamayacağını öğrendim bunun yerine aşağıdaki miclerden biri almayı düşünüyorum siz de yardımcı olursanız birine karar kılacağım yardımlarınız için teşekürler Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4617&gid=1290

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1874&gid=614

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1875&gid=614

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2204&gid=711
 
o markaların hiç biri derim.vereceğin paraya yazık. mikrafon denilince akla gelen ilk markalardan biri shure ve c606 serisindeki mikrafon o linklerdekilerle eşdeger kalitededir.40-50 ytl civarında keseye uygun başlangıç için iyi kayıtlar çıkarabilirsin.keseyi biraz daha açarın diyorsan eger aynı markanın pg serilerinden seçim yapabilirsin...müzikle kal.. :)
 
Mikrofon bu şekilde seçilmemeli. Dükkanda deneyerek sesine uygun olanı bulmalı ve onu satın almalısın. Piyasada standartlaşmış olması bir mikrofonu senin için iyi kılmaz. Sadece iyi olma ihtimalini arttırır.

Orta seviye kayıtla kastının ne olduğunu bilmesemde. Mikrofonun yanında diğer elemanlarında çok önemli olduğunu hatırlatırım. Pre-Amp kayıt arabirimi gibi gereçlere de dikkat et.
 
pg48 senin işini göreceğini umuyorum.ancak mixer demişsin ilk önce ses kartı derim.ses kartında iş yok bence.Me_ThuS'un görüşlerine kesinlikle katılıyorum ama burdaki imkanlar doğrultusunda yardımcı oluyoruz bizde.pre ampi konusuna gelince artık mixerlerde ses kartlarında pre ampi bulunuyor.ev kayıtları için şahsen ben gerekli bulmuyorum.tabii olursa çok iyi olur ama prof. bir stüdyodada değilizki evdeyiz.son olarak fiyatlarına aldanıp neden pg58 deme sakın özelliklerine bir bak derim.ses kartı içinde bütçe ayır derim..
 
Geri
Üst