Ashton gitar amfileri

2 3 hafta önce bana Ahmet'in söylediği Çeşmede gümrükte bir konteynır da oldukları.

VP30 gayet sağlam bir alet. VP50 de hiç fena gözükmüyor. Yeni parti gelsin daha etraflıca deneyeceğim, ve de müziktekten bildiririm alet hakkındaki izlenimlerimi. Selçuk bu arada ama aleti bayağı bir sevdi.

B ;)
 
Bu firma tüm Ashton ürünlerinin distirbütörü değil mi? Mydukkanda Ashton gitarlar var,onlarda Do-re müziğe ait değilmi? Zira ben mydukkana mail attım gitarları deneme imkanımız varmı diye,dist. firma ürünlerin gümrükte olduğunu söylemişti..
 
aradım 20 gun içinde gelecekmiş. bir kullanıcının yorumunu okudum. vp 50 için sert karakterli bir anfi diye yazıyordu
 
bugün tünelde bir arkadaşımla marshall jvm ve fender hodrod deluxe anfiler denedik. jvm çok pahalıydı, fenderler ise çok parlak tonluydular.
tam bişi almadan geri döndiğümüze üzülürken do-re müzik mağazasında ashton 50 watt bluetongue anfiyi denedik. menşei nedir diye sorduk, avustralya dediler. harika tonları vardı. dış görünüşü, ledleri vs herşey 4 4 lüktü. gözü kapalı 2 tane aldık. tek bir sorun vardı. satıcı dürüst davranmamıştı, evet designed by avustalia ama made in china....
fakat buna rağmen iade etmeyi düşünmüyorum. çünkü bu drive ve clean tonları fender den alamıyordum ki bendeki fender anfi super 210. bilenler bilir oldukça sağlam bir alet . ashton un bu valve serisini öneririm, pre amp ve power amp katları tüplü, full drive da çok sağlam gain alınabiliyor. fulltone ocd yi clean kanaldan çalıyorum , o da başka bir tat.tavsiye ediyorum amma ve lakin made in china yı da kınıyorum.çinlilerin bu alette kendini aştığını da söyleyemeyi ihmal etmeyeyim.
müzikle kalın.
 
Geri
Üst