Boss GT-10

Bu parayı processor'e vereceğine Tüplü amfi alırsın geri kalan dediklerine de zamanla sahip olunur zaten. Processör düşmanı değilim ben de X3 Live alacağım mesela ama dediğim gibi bu para bu processore verilmez bana sorarsanız...
 
Tanıtım videolarını izledim nette, Rob Marcello tanıtıyor aleti, videoda duyduğum tonlar çok hoşuma gitti. Ama tabi ne kadarı amfinin güzelliği bilinmez. Gerçi bu saatten sonra da dijital modellemeyi kötüleyecek değiliz. Artık normal bir ev müzisyeni için amfinin yerini çoktan alan bir seçenek. Boss da Line6 de çok güzel aletler yapıyorlar.
 
halilpazarlama demiş ki:
abi bu aletlerin en büyük sorunu adama gitar çaldırmayı unutturuyor :D en azından gt8de bana öyle olmuştu :D

Ya ben de X3 alınca bütün pedalları kaldırdım kenara, muhteşem alet ama dediğin gibi oturup Playstation oynar gibi vidi vidi ayar yapmaktan gitarı unutuyor insan. Bir de genelde herşeyi kurcalayıp hevesini aldıktan sonra aletin %99 kapasitesini kullanmıyorsun zaten.

Ben GT-10 ile X3 arasında kararsız kalmıştım ama sonra amfi modellemeleri çok daha fazla ve okuduğum yorumların çoğunda daha başarılı olduğundan X3 tercih ettim. GT denemedim ama çok yorum okudum genelde edindiğim izlenim amfi modellemesi için X3 daha başarılı (katılıyorum) ama efektlerde tercih kişisel, her ikisi de iyi aletler. Boss da looper olması bir avantaj ama mesela benim için anlamsız çünkü RC-2 var bende zaten.
 
arkadaş aldı süper efektleri var..bunu herkeste biliyordur zaten.onun dışında oyuncak gibi görünüyor resimde ama yakından öyle değil ve malzemesi çok kaliteli.
 
yeni usb bağlantısı sayesinde gt8 podun net desteğini yakalayabilirse podun önüne geçebilir.iki aletide kullanmış biri olarak her zaman gt8in poda göre daha kaliteli bir alet olduğunu düşündüm.bana sorsan yine pod xt live alırım.çünkü gt8de patch paylaşım olayı çok zayıf ve insanların birşey oluşturabilmesi uzun zaman alıyor.umarım gt10da bu eksikliği giderirler.line6 yı örnek alsınlar kendilerine.ama gt10 gibi bir aletle böyle bir paylaşım olursa gt serisinin kullanım kolaylığı artacaktır ve bu kadar çok özellikle çok güzel tonlar alınabileceğine eminim.
 
USB bağlantısının en güzel yanlarından birisi de pc ile direkt kayıt yapabilme olanağı aslında.
Gt-10 un patch yazma(ton yazma) olayı EZ ile çok basite indirgenmiş durumda,4 tuş hareketiyle ton yazabiliyorsunuz temel olarak ve daha sonra da yazdığınız patch in en ince ayrıntısına inerek düzenleyebiliyorsunuz...
Patch paylaşma olayına katılıyorum ve bunun gerçekleşeceğine inanıyorum...
Daha önceden boss pedalları(TR-2,CH-1,CS-3,GE-7) kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki,GT-10 efektleri bir prosesöre göre gerçekten çok iyi...
wah'lar gerçekten çok güzel ve ex. pedalın üstüne biraz basarak wah pedalın aktif olması çok kullanışlı ve rahat...
 
Geri
Üst