IsHot {Funk Rock} • Ankara

IsHot @ Ankara Üniversitesi


l_50ddffe79f102a1b1ec78e5f3cc7d372.jpg


l_71821d0a9f515212230b449b0d0f8843.jpg


l_d9a0d6a21bcfb00e97b4d4c7d2ad2549.jpg


l_30ebd92f068d2b2c839da3e48d9d3f18.jpg


DSC00069.jpg
 
IsHotmetu-1.jpg





tüm odtü'lüleri ve illegal yöntemlerle içeri girmeyi başaran herkesi, performansıza bekliyor, gözlerinizden öpüyoruz :)
 
Cok tesekkur ederiz ... bizde sizlere basarilar dileriz arkadaslar ... umariz cok guzel bir senlik gunu olur=) ... orda gorusmek uzere .. sevgiler ...
 
onursal @ grubum ve kendi adıma teşekkür ediyorum, bu konser için planımız biraz farklı, ancak jamiroquai'ları başka konserlerimizde dinleyebilirsin.. (=

N_B_K @ biz de teşekkür ediyoruz güzel dilekleriniz için, güzel bir şenlik günü olacağını düşünüyorum ben de, bol şans..

yarın odtu bahar şenliği 2008, mt panayır alanı sahnesi'nde görüşmek üzere, sevgiler.. :)
 
ezgyy @ ilginizden ötürü teşekkür ediyoruz arkadaşlar, en kısa zamanda başka organizasyonlarda görüşmek üzere..

evilcats_gokcee @ teşekkürler, sizin için yine konser veririz :!: daha iyilerinde görüşmek umuduyla..

esen kalın..
 
IsHot yaptı yine yapacağını, avrupanın yeni prensleri, gönüllerin sultanları, ezilenin yanında ezenin karşısında yağız delikanlılar, onlar anadolunun böğründen kopan birer isot, hepsi ayrı bir biber, hepsi acı.. gümbür gümbür geliyorlar, ooov şiiiit, mada faka diyorum hatta :)
 
ODTU Bahar Şenliği 08'de bizi yalnız bırakmayan ve müziğimizi içtenlikle dinleyen odtu seyircisine teşekkür ediyoruz, gerçekten bilinçli ve eğlenmek için gelmişti hemen herkes.. çaldığımız şarkıların tamamına yakınına eşlik edildi, bu gerçekten çok güzel ve özel bir durumdu bizim için.. biz bu sahneyi ve bu izleyici kitlesini çok sevdik :) önümüzdeki yıllarda da görüşmek umuduyla..

Rivayet : IsHot yakın zamanda yine kaliteli organizasyonlar ve kaliteli mekanlarda görülecek..

bizi izlemeye devam edin :)
 
IsHot süper bir grup.. tüm acayipliklere rağmen en çok gelecek vaat eden gruplardan birisi.. ankara'nın boğuk ve gri duruşuna karşın, ihtiyac duyulan enerji ve ruh IsHot grubunda mevcut.. bu grup çok iş yapacak..
 
çok teşekkür ederiz tüm iltifatlar için..

25 Mayıs 2008 pazar günü Tenedos'da IsHot grubunu izleyebilirsiniz.. görüşmek üzere, sevgiler..
 
evet arkadaşlar 25 mayıs pazar günü Tenedos a bekleriz,gelenleri funkacağımızı düşünüyorum:D
odtüde çalmak güzeldi gerçekten..özellikle sorunsuz,kendiyle barışık bi seyirciye..umarım önümüzdeki gelecekte yine çalma durumumuz olur..
hepinizi al yanaklarınızdan öpüyorum:D


HÜSEYİN ÇETİN


IsHOT-davul
RUH SALATASI-davul,perküsyon ve geri vokaller
 
arkadaşlar 18 Mayıs 2008 pazar günü Biziz rock bar'da sahne alacaktık ancak grubumuzun özel durumları nedeniyle konser iptal edilmiştir.

25 Mayıs 2008 pazar günü Tenedos cafe,
15 Haziran 2008 pazar günü(öss günü) Çizmeli Kedi rock bar'dayız..

ayrıca mayıs sonu-haziran başı organizasyonlarımız arasında yer alacak olan Anıttepe Lisesi Şenlikleri, Atatürk Anadolu Lisesi Şenlikleri, IF Performance Hall {RHCP Tribute Night} konserleri %80 kesinlik kazanmak ile birlikte tam olarak netleştiğinde, detayları ile birlikte buradan duyurulacaktır.

görüşmek üzere, sevgiler..
 
18.05.2008 yani bugün iptal olup sonra tekrar gündeme gelen atraksiyonlu bir Biziz rock bar konseri oldu ki, gece de sondan bir önce sahne alan IsHot bu konserini de başarıyla tamamlayarak organizasyona damgasını vurdu.

IsHot,

25 Mayıs 2008 Pazar Tenedos Cafe'de,
15 Haziran 2008 Pazar Çizmeli Kedi Rock Bar'da,
10 Temmuz 2008 Perşembe IF Performance Hall'de..

henüz netleşmeyen ancak görüşme durumunda olan bir kaç konser daha var ki, netleştikçe buradan duyuracağız.. görüşmek üzere, sevgiler..
 
amacımız eğlendirmek zaten, teşekkür ederiz..

henüz 3 mesajı olan McFlay nickli arkadaş vermiş olduğu şu ilandanda anlaşılacağı üzere İstanbul'dadır. Dikkat:

IsHot Ankara grubudur..

http://www.turkrock.com/post1458883.html#1458883


ancak kendisi fazo mazoşist fantezileri uğruna saçmasalak mesajlarıyla forumumuza iştigal etmektedir ki, buradan bir kucak dolusu öpücüklerimi kendisine gönderiyor, suck my kiss diye de ekliyorum.. saygılar, sevgiler.. esen kalın.. :)
 
Zaten biz de çok eğlendik değerli arkadaşlarım ile... komikti...
İşim gereği şehir şehir dolaştığımdan dolayı benim sadece İstanbul'da bulunmam imkansız olduğu için o tatlı ""IsHot Ankara grubudur"" notunun pek dikkate alındığını sanmıyorum...:)
Kaldı ki henüz 3 mesajı olan McFlay olarak lansetmen ve beni tanımadan hakkımda ileri geri ve de asılsız olarak;
""kendisi fazo mazoşist fantezileri uğruna saçmasalak mesajlarıyla forumumuza iştigal etmektedir"" cümlesini sarfetmen gerçekten aşağılık komplekslerine sahip zavallı bir ezik'in kullanabileceği yada kurmaya çabaladığı kelime dizimlimlerinden öteye geçememektedir, geçemeyecektir...
Bu yüzdendir ki 20 senelik profesyonel müzik yaşantımdaki bu ucuz ve kalitesiz ufak kelime hataları barındıran bu atışmaları anlayışla karşılayabiliyorum...:)
Bende en az senin kadar sevgi pıtırcığı öpücüklerimi yolluyorum...
Bir Rocker olmak, her şeyden önce kendine olan güvenden ve damarlarındaki akan asaletten geçer...
Henüz yolun başında olan bu genç arkadaşın cümlelerini ve kendini ifade etme şeklini benim vermiş olduğum bir ilana sığındırarak yada ancak basit yalıtımsız bir buhran'a sığınarak kurması zaten beni yeterince tatmin etmiştir...:)
Bu ufak ve önemsiz sohbet için teşekkürler...
Tekrar başarılar ...
 
Geri
Üst