IsHot {Funk Rock} • Ankara

evet arkidişler..
17 TEMMUZ PERŞEMBE RED HOT CHILI PEPPERS TRIBUTE SHOW
IF PERFORMANCE HALL
22:00
ve gökkuşağının 8.rengi ISHOT sahnede..!!
bu çılgın ve funkadelic gecede sahne alcaz,gelmeyeni funkıcaz:D
gözünüz aydın:)
 
3 Temmuz'08
10 Temmuz'08
17 Temmuz'08
31 Temmuz'08
7 Ağustos'08

bir aksilik olmazsa IsHot bu belirtilen tarihlerde IF Performance Hall'de sahne alacaktır, bekleriz herkesi (=
 
Merhaba zorknemesis,

senin mesajını gördükten sonra IF Performance Hall'ü arayarak işin aslını öğrenmeye çalıştık, IF'in işletme müdürü olan Selim beyle bizzat konuştuk ve senin de söylediğin gibi 3 Temmuz'08 Perşembe gecesi IF'te Kangroove var, gidip izleyebilirsiniz (=

Fakat mağdur durumda kalan grubumuz adına bir de açıklama yapmak gerekirse, biz mayıs ayı sonlarında yani 1 ay önceden bu tarihleri belirlemiştik, hatta IF Performance Hall'ün Haziran ayı kitapçığına bakarsanız önümüzdeki ay neler var bölümünde 3 Temmuz'da bizim ismimizin yazdığını görebilirsiniz. Ancak işin garip yanı, aynı kitapçıkta yine 3 Temmuz'da kangroove da görünüyor, yani anlaşılan o ki 2 tarafa da farkında olmadan aynı gün verilmiş, şu durumda biz geri çekilmek durumunda kalıyoruz. Diğer günlerde bir sorun yok gibi görünüyor şu an için, barların ne yapacağı belli olmuyor pek.

Salı günü yani 1 temmuzda temmuz ayı program kitapçığı ve afişler çıkacaktır, IF'ten temin edebilirsiniz.
 
selam beyler sizi cansuyunda ve odtüde izledim

izlerken eğlendim ve sizinde eğlendiğinizi görünce sevindim:)

sahnede gülen çok az grup var. bidaha dinlemek isteriz.

ayrıca o yükselin sonundaki köprüde fotosu olmayan gruba bar konsri yasak sanırm ankarada:)

saygılar sevgiler efem
bizm forumada el atın biraz renk gelsin
kolay gelsin
 
teşekkürler iyi dileklerin için, ankara üni.-cansuyu ve odtu bahar şenlikleri gibi üniversite konserleri bizim en çok haz aldığımız konserler oluyor ama zaten bütün konserlerimizde eğleniyoruz :)

Ağustos'un ikinci haftasından sonra uzun bir tatile çıkacak IsHot...

Şubat 2009'a kadar New Mexico - California - San Francisco - Las Vegas - Florida - Texas - London - Madrid - Mekke - Medine gibi yerlerde boy gösterecek olan grubumuzun kökü olan Ankara'dan ve Ankara underground müzik dinleyicisinden bir müddet ayrı kalacağız. :)

O nedenle bu uzun aradan önce IF Performance Hall gibi Ankara'nın nadide bir mekanında konserler vererek sezonu güzel kapatmak istiyoruz... Bu yüzden sezonumuzun son konserlerinde sizleri de aramızda görmek isteriz :) Sevgiler
 
IsHot'suz bir hayat düşünülemez, Türkiye'de müzik dedin mi Zeki Müren 1, IsHot 2 yani :)

konserlerde isot biber dağıtın istiyoruz :) memleketin gururu, ailemizin grubu IsHot... sevgi mühim bir şey
 
Merhabalar,

daha önce duyurduğumuz üzere IF Performance Hall'de Temmuz'08 ayı boyunca olması planlanan 4 konser vardı ancak mekanla maddi-manevi anlaşamama, mekanın başka konser projeleri, grubumuz elemanlarının şahsi işleri ve tatil programları gibi nedenlerden ötürü bu 4 konserin 3'ü iptal edilmiştir. kamuoyuna duyurulur
 
Red Hot Chili Peppers Tribute Show @ IsHot {Ankara}
IF Performance Hall


redhot.jpg


17 Temmuz 2008 Perşembe
Kapı Açılış : 22.00
Giriş : Ücretsiz {18 yaşından küçükler ve damsızlar mekana alınmayacaktır.}


Ankara'da yaşayıp underground müzik piyasasını takip edenler bilse gerek, bu gibi tribute night'larda hep ingiltere'den, italya'dan, ispanya'dan, amerika'dan oradan buradan tribute grupları getirilip ankara'lı dinleyicilerin önüne çıkarılıyor genellikle, IsHot bu kaideyi delerek Red Hot Chili Peppers gibi dünya devi bir grubun tirbute gecesini IF Performance Hall gibi bu işlerin öncüsü, Ankara'nın en elit mekanlarından birisinde canlandıracaktır. Tüm müzik severleri davet ediyoruz..

Red Hot Chili Peppers sound ve performansını birebir canlandırmayı başaran IsHot, Red Hot Chili Peppers'ın dünyaya yaydığı Funk Rock ekolünü Türkiye'ye de kendi besteleriyle benimsetmek istemektedir.
 
IsHot @ IF Performance Hall

Red Hot Chili Peppers Tribute Show

gecenin tek grubu IsHot, her zamanki gibi yine Ankara'da ve hatta Türkiye'de benzerine pek rastlanmayan organizasyonlara imza atmakta.

hazırlanan gösteriler, showlar, etkinlikler vs. gece saat 03.00'a kadar devam edecektir.

biletleri www.mybilet.com adresinden veya konser günü IF kapı girişinden temin edebilirsiniz. biletler-giriş ücretsizdir. içeride içilen-alınan vs. içki ve aperatifler IF'in her zamanki ücret tarifesi üzerinden fiyatlandırılmaktadır.

konser ile ilgili haberleri, detayları vs.;

http://www.ifperformance.com
http://ishot.anatolianrock.com
http://www.rhcptr.com
ve myspace & facebook gibi sitelerin ilgili bölümleri üzerinden takip edebilirsiniz.

eğlenmek isteyenleri, farklı bir tat arayanları bu konsere bekliyoruz. bu gibi bir konsere pek sık rastlayamazsınız, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir organizasyon.

gelin red hot chili peppers'ın
hüzünlü şarkılarıyla hep beraber hüzünlenip,
hareketli şarkılarında hep beraber coşalım, eğlenelim.. tüm müzik severleri aramızda görmek isteriz, görüşmek üzere, sevgiler... (=
 
vays goç yaa, yüzündeki güllere kurban :)

evet LeGaz konusuna ben de değinmek istiyordum iyi yapmışsın şekerim (= maddi-manevi bütün destekleri için IsHot LeGaz'a teşekkür etmektedir (=
 
Geri
Üst