Necarman Manyetikleri (made in tr)

necarman ahmet koç signature modeli üreticek mi acaba?

elektro sazlara manyetik yapıyor elemanlar.Dikkat edersen baya güçlü hepsi...elektro gitarda nasıl ses çıkartır acaba...ucuzsa denenebilir...

ayrıca elemanlara kordinat versek , özel üretim manyetik yaparlarmı acep?
 
Dimarziolar bağlamaya oluyorsa necarman lar gitara neden olmasın...? Bence fiyatları makul seviyededir... Elimde bir grg170dx var belki onun stock ları atar bunlardan döşerim... Kimbilir...
 
yönlendirip desteklemek lazım aslında adamları,istanbula tekrar gittiğimde ilk iş gidip tanışmak olucak. adamlar resmen x2n yapıyor atölyede biz okyanus aşırı yerlerden mal alıp ithalat-ihracat açığımızı arttırıyoruz habire. bence denemeye değer.
 
Bu adamlar anladığım kadarıyla saz,bağlama gibi aletler için üretim yapıyolar esas olarak.Bi sayfanın en altında 4 tane ürün var vidalı belki onlar kullanılabilir ama ana tema olarak sazlar filan üretim yapan bi firmadan ürün almak yerine ucuz bi seymour duncan flan almayı tercih ederim.Bu arada kullanan da fazla yoktur bence veya alıp bunları içine farklı alet edevat flan takıyolardır en kötü.
 
adamlar gayet güzel manyetikler üretmiş. bağlamaya olur gitara olmaz diye birşey olamaz. ürettikleri her manyetiğin verileri var inceleyin diğer avrupa üretimlerden ne farkları var görün.
adamların tek eksiği şu: ürettikleri manyetileri yabancı isimle piyasaya sürselerdi kapış kapış giderdi.malüm elin şeyi bize daha tatlı gelir
 
Necarman Türkçe mi :D İyi yapılan herşey değerini bilir bu böyledir başı çeken markalarla kapışamaz illa Türk diye almamız lazım fikri çok saçma!
 
Bu arada türk yapımı pedallar var sitede başlıkları falan olması lazım çok tutuldu onlar.Sonuçtu adamlar ticaret yapıyolar kafası çalışanlar başarılı olur.Ayrıca siteye ben baktığımda sadece bağlamayla ilgili görüntü vardı diye hatırlıyorum adamların gitarlarla ilgili bir iddasıda yok sanırım.Bu milleti yabancı marka aşığı gösterip yabancı aletler kullananlarıda çok gördük,herif ne isterse kullanır millete ne !
 
Pedalistin dediklerine aynen katılıyorum agırlıklı olarak bağlama icin manyetik uretmelerinin sebebi bence baglama imalatcılarının bu konudaki yogun talebidir.Ama sonuçta bu işi bilen ve tecrubeli bir imalatçı (ki bildiğim kadarıyla yeni değil bu olay senelerden beridir yerli manyetikler vardı piyasada hep) neden unlu markalarınkilere esdeger ve onlarla boy ölçüşebilecek kalitede manyetik yapamasın ayrıca manyetik yapımı için ulaşılması guç bir teknolojide gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
Denemeden sesini duymadan pesin hukumlerle yaklasılmamalı bence bu olaya.
 
isteyen dilediği markayı kaliteyi vs kullanabilir.bana göre sorun şurada;
aynı kalitede veya yakınını memleketim insanı yaptıysa ve fiyatıda orjinaline göre uygunsa ben yerli üretimi tercih ederim.
bu sadece müzik aletleri konusunda değil.mesala tekstil biz üretiriz avrupaya satarız,avrupa ürünün ismini değiştirir bize fahiş fiyatla geri satar.
bilmem derdimi sıkıntımı anlatabildimmi?
 
Manyetikler kağıt üzerinde fena durmuyor. 13 K direnç, 400 mV çıkış vs. Fakat birisi tutup bir gitarda denemeden, hatta bir gitarda yetmez farklı farklı gitarlarda denemeden şahsen ben uzak durmayı tercih ederim. Bir de kullanılan mıknatısların türü pek gitara uygun değil gibi geldi bana.
 
Pedalist şimdi anladım demek istediğini doğru söylüyosun o konuda ona diyecek bişiy yok marka aşkı özellikle son zamanlarda inanılmaz derecede arttı.Onlt tnt şeklinde düşünüyorum bende.
 
Geri
Üst